lørdag 17. januar 2009

Life

Denne cover versonen av Haddaways Life er nydelige! Bør høres. Den syngen vissnok av bandet Absolute music 9 tribute band. Det var jo også en svært god cd som nå irriterer meg at ikke er i cdsamlingen!

fredag 16. januar 2009

Jeg har nye puter! JIPPI

Her forleden var jeg så heldig min bestevenninne,  andre etage var i nabobyen på Kremmerhuset, å da var det masse lekre putetrekk for kun 20kr (nedsatt fra 129)! Så hun sendte meg mms å spurte hvilke jeg ville ha, jeg kastet meg IVRIG over tilbudet å endte opp med disse putene. Akkurat slike i den stilen hade jeg ønsket meg! Det kommer kanskje litt dårlig frem på bilde, men de er grå bak med sølv damasker på! Det mørkegrå passet jo veldig godt til de nye gardinene mine også. Så det var supert! Fra før har jeg bare hatt en pute med ett mønster på og en med ett annet, og en tredje pute med ett annet mønster igjen.... her har mamma nemlig kjøpt en hver gang hun har funnet noen hun likte og synes passet her hjemme hos meg. Og de har passet, men nå ønsket jeg meg litt flere like og NÅ  har jeg 3 matchende LIKE puter, og nettopp DET er jeg SVÆRT fornøyd med!!!

Lille Ma`s dukkehus

Har lagt inn ett bilde av dukkehuset før, men her er det IN ACTION ;)
Mannen min tok bildet i går og jeg synes det var så koselig bilde, der lille tulla sitter å leker litt for seg selv. 


Vis meg TVen din utfordringen

Jeg tar den åpne utfordringen fra hvit stils blogg, fordi jeg er så fersk her at jeg har ikke vært med på den før.

Sender også utfordringen videre til Andre etage og Lima. Håper dere er sporty jenter ;)

torsdag 15. januar 2009

Nytt på kjøkkenet

Min kjære venninne kom idag på besøk til meg med dette flotte røde serverings-brettet fra Kremmer-huset, det passer så yndig på kjøkkenet. TUUUUSEN takk! du er en knupp Milla :) men skal ikke du få deg blogg da?? ÅÅÅÅ joda du har tid til det!! ;)

Trappeoppgangen


Viser frem litt fra trappeoppgangen, her har vi en liten bilde collage av bilder vaniljemannen tok når vi var i Cuba høst/vinteren 2006

Stemningsbilder fra stuen

Må vise frem litt fra stuen min da, holder på å forandre litt, så HELE stuen vil dere se enten når 1. vi har ryddet litt bedre eller 2. når vi har gjort litt endringer her. Foreløbig må jeg advare dere mot at det er MYE furu her, jeg blir "nesten" gal, men til sommeren skal det bli forandringer på det, uansett hvor godt vaniljemannen liker det furugreiene!!!!!!!
Nye gardiner


Var på Kid denne uken å handlet gardiner på tilbud: 220 kr for 8 stk panelgardiner,  DA var jeg fornøyd! Måtte bare bytte ut de gamle! tror disse vil bli enda bedre når de er strøket og lagt opp da, men foreløbig er de hengt opp på "prøve" :)

Award

Var så heldig å få denne awarden av lima Jeg må gi den videre til noen av mine favoritter:
Andre etage - jenta som vet å få det fint rundt seg (og introdu-serte meg for en verden av interiør "gale" damer ;) )
hvit stil som sikkert har fått denne hundre ganger før, så stilig som hun har det!
karnas hus - Bloggen som gjorde at jeg virkelig fant interesse for interiør blogger

tirsdag 13. januar 2009

snart på tur

 
MÅÅÅÅ bare vise litt bilder -har reisefeber nå ja!!!

Endelig funnet!!!!

Husker dere jeg snakket om denne tapeten?
I morgen bærer det til butikken for å få en prøve på den for å se hvordan den vil være her hjemme:) gleder meg!!!!

søndag 11. januar 2009

Enda ett skilt til badet


Har importert noen av dette skiltet, etter hva jeg vet finnes det bare 3 stk i norge, synes det er veldig lekkert! Det er 25x35 cm og "bærre lækkert"

Bilde er fra produsentens hjemmeside www.heartandhome.no

tirsdag 6. januar 2009

Må vise frem litt her,  jeg er litt inspirert av bloggen til hvit stil, og der så jeg også denne lekre rammen fra Ikea, Ung drill til kun 245 kr. Men synes den var for sort og når jeg så hvor lekker den var hos hvit stil så ble jeg veldig ivrig og malte i vei!

Første som skjedde da jeg skulle fikse den var at når jeg skulle ta ut pappen og glasset i rammen så brakk glasset i to, slik dere kanskje ser på det første bildet under her. Skjønner om det er vanskelig å se altså .Men det gjorde ikke noe at det knakk da, for jeg skulle alikevel sette inn speil og det å ha det i entreen! Så jeg ringte glassmesteren, synes ikke dert var så ille med 205 kr for å få skjært til ett såpass stort speil.

Legger til noen før og etter bilder av rammen. Nå gleder jeg meg til å få i speilet også henge det opp da da blir det enda flere bilder!!!! :) weeeeeeeee

Malt hylle til gangen

Endelig har jeg fått malt hyllen som jeg snakket om en gang tidligere og slik ble den da altså! Gleder meg til å henge den på veggen, og da kommer det nok flere bilder!! SUPRISE! Takk til min kjære mor som har latt meg stå å male der i flere dager nå.:)

mandag 5. januar 2009

Hjerte til ytterdøren og gammel kasse


Må bare vise frem den flott hjerte jeg fikk av andre etage 
AKKURAT sånn jeg hadde ønsket meg i all hemmelighet, hun kjenner meg bare ALT for godt ;)

Og denne gamle øl og mineralvann kassa fikk jeg av min kjære bestefar på flere og 90år. Tidligere jobbet han på Grans bryggeri, det er sikkert der han fikk denne lekre trekassa ( i forhold til de harry plastkassene som man får mineralvann i nå)
Takk til mammaen min som fant ut at bestefar hadde denne kassa og fikset det for meg!
Jeg er VEEEEEEELDIG glad for den!!!

Til dere som synes jeg tok av litt med bilder, ja det gjorde jeg men det var såååå vanskelig å velge (humre)

   

søndag 4. januar 2009

koselige kommentarer - hvordan få til det

Ser at mange av dere har tittelen "koselige kommentarer" der alle kommentarene står,
hvordan har dere fått til det?
Dette er ikke min sterkeste side så jeg setter svært stor pris på om noen kan hjelpe meg med dette!
På forhånd hjertelig takk :)

bilde er lånt fra warner bros batman

lørdag 3. januar 2009

Lundeby moro fra mammas venninneMammas veninne er GAAAAAAAL! På en positiv måte, her forleden lurte på om vi ville ha noen gamle leker hun hadde på loftet.
Jeg spurte om hun ikke tilfeldigvis hadde ett lundebyhus, Hun svarte at hun hadde det men at hun hadde gitt det bort.

Nå viste det seg at denne jenta hadde vokst fra dette huset. så mammas veninne dukket opp på døra i dag med Lundebyhus i 3 etager. Og med masse møbler.
Vet ikke helt hvem som ble mest ivrig, jeg eller datteren min, men tror nesten det var meg ;)

MUST see film i mars

Flere enn meg som gleder seg til denne filmen eller??
Fantastiske Isla Fisher i hovedrollen, 
hun er også kjent fra blant annet Wedding Crashers.
torsdag 1. januar 2009

Litt nytt fra badet

 
Her er de nye skiltene jeg kjøpte på tirsdag hengt opp :) synes de passet på håndklehyllene mine. Fikk litt hampbånd av ei vennine og vips var det delikate skilt på plass på badet.

 

Denne glass skålen med lokk kjøpte jeg også på tirsdag. Nå er den fylt opp med bomull.
Noe som trengtes da datteren min på 1 1/2 fant neglelakken min igår. Hun fant ut at hun skulle smake på den, og deretter kaste den fra seg når den ikke smakte godt.
Så det var lilla neglelakk på baderomsbenken, gulvet og rundt hele munnen til lille Ma. Ja, jeg ble LITT oppgitt. Og i natt/dag har hun kastet opp i ett sett stakkars.
Men nå sover hun så da koser jeg meg med litt interiør moro :)
OBS OBS! mobilbilder så dette var ikke toppkvalitet, men dere får sikkert ett visst inntrykk

Dessertskåler fra Kremmerhuset


Er så heldig at jeg har ei veldig god venninne som jobber på kremmerhuset. I går kom hun hjem til meg med disse to lekre lilla dessertskålene. De er bare kjempe søte!!!! I tilegg hadde hun med to store røde lys til kjøkkenet. Det er så koselig å ha så søte venner!!

Flotte mosaikkfliser


Jeg sikler litt på disse herlige flisene jeg. Tok en bilde av dem fordi disse kommer høyt på ønskelisten. Hadde vært knæsje å ha på kjøkkenet.... Mr. Vanilla Ice er ikke såååå begeistret for Mosaikkfliser så vi får se hva vi lander på etterhvert!

Tapet på ønskelisten - noen som vet hvem som lager denne?


Har sett en tapet jeg liker utrolig godt, men problemet mitt er at jeg har kun dette bildet, som jeg knipset med mobilen i det jeg gikk forbi.

Er det noen som kan hjelpe meg å finne ut hvem som har laget den eller hva den heter?