onsdag 22. april 2009

Endelig litt vår i hagen

I det fine vårværet som har vært de siste dagene har jeg endelig fått raket hagen, bedre ble det jo men føler at løvet fremdeles er OVERALT! men men... tok med lille prinsessa ut å plantet litt stemorsblomster i krukkene ute på verandaen og krakken vår. Hun var "over the top" ekstatisk. Hun elsker jo å være ute, og å ordne ting så dette var midt i blinken for henne. Hun snakker om den hver gang vi er ute og er tydelig stolt av å ha vært med å hjelpe til. 

Ny blender

Den gamle blenderen min gikk i stykker for noen uker siden, og jeg har etter det gått å siklet på en Kitchen Aid blender. Og til min store glede hadde en butikk her i byen tilbud på denne, 1100 kr mindre enn normal pris, så jeg var hoppende glad, og ringte å fikk holdt av den siste cremefargede de hadde før påsken, og på torsdag fikk jeg ENDELIG hentet den. Er super fornøyd, gleder oss til mange deilige smoothies laget fra denne. Nam nam... når vi først snakker om smoothis er dette en av mine enkleste favoritter.
Melon youghurt
Bringevær
bitte litt melk
isbiter

søndag 19. april 2009

Gjør din bolig bedre messa i Sandefjord

I går var vi å kikket litt på bygg og boligmessen i Sandefjord. Og vi kjøpte TUNdøren konvall ytterdør , som vi kjøpte med gode avslag, og en dobbelt verandadør som vi også fikk veldig bra avslag på. men vi siklet også litt på en Svedberg baderomsinnredning. men vi fant ut at vi skulle vente til i dag tilfelle de gikk enda mer ned i pris +++ og da vi kom i dag,under en time før det stengte så fikk vi det til 45 % avslag, og det var faktisk MANGE tusen spart. Men på en annen side hadde vi ALDRI kommet til å kjøpt dette til full pris!!! men nå er jeg SÅ fornøyd. ALLE de store dyre tingene til huset av møbler er betalt! JiPPi!


Legger ved noen bilder tatt på messa
Legger til at vi fikk pruta med oss 5 håndkler og den såpen på bildet på kjøpet.

torsdag 9. april 2009

Nye grytekluter

Datt over disse gryte-klutene til en veldig billig penge. Og jeg synes de var så fine at jeg bare MÅTTE ha dem! Så nå er det bare å holde på tålmodigheten og spare dem til nye kjøkkenet, for de passer ikke i huset der vi bor nå. Men i det nye, der blir de fine :)  Det er kanskje bare en liten ting, men synes det er litt gøy når man finner ting som vil passe så bra.

mandag 6. april 2009

Byggetillatelse


Nå er vi hoppende glade her, har nemlig fått JA av kommunen til utbyggingen, så da er det bare å sette i gang! Jippi! Vi regner med å sette i gang graving ol i mai og er selvsagt utrolig spente. Men det er mye jobb og vi regner ikke med å ? være inne i nyhuset før desember, tidligst. Men håper jo selvsagt det blir tidligere da, men TIME WILL SHOW! Vi er iallefall veldig spente og med stort pågangsmot gleder vi oss til å snart kunne begynne!

lørdag 4. april 2009

Sukker og fløtesett fra Molde


Var så heldig at vi idag fikk dette flotte fløte og sukkersettet i sølvplett når jeg var i byen med svigers idag. Jeg er superfornøyd med å ha så snille svigerforeldre! Hadde på forhånd før vi kom til Molde bestemt meg for å oppsøke de brukthandlerene jeg fant i byen, men det var jo ikke akkurat mange! På torget fant vi to eldre damer som stod å solgte brukte ting og sillakongen rett ved siden av, og her fant vi altså dette herlige settet som jeg var så heldig å få med meg hjem. JIPPI!