søndag 30. mai 2010

Tulipaner og peoner

I dag har vi vært ute å plantet i det nye bedet. Så nå står det hvite løytnanshjerter, dagliljer, peoner og hosta på rekke og rad. Hostaen fikk jeg av mamma og pappa. Kjekt med foreldre i nabohuset som kan hjelpe til når blomsterbedet vårt så litt spinkelt ut. De andre hadde vi flyttet med fra det gamle huset vårt, og har ventet i krukker til vi endelig fikk laget bedet vårt. Ble så fornøyd! Fikk dessverre ikke tatt noen bilder før det ble mørkt. 


Men viser istede frem noen av herlighetene fra bedet, nydelige røde tulipaner og peoner. Vel bare peonblader foreløbig, for de har ikke begynt å blomstre. Men tok inn noen blader for de ser så eksotiske og flotte ut :)

lørdag 29. mai 2010

Bildevegg og hyller

Fant ut at jeg ikke har vist dere bildeveggen min. Jeg er veldig fornøyd, men det er litt få bilder foreløbig da. Må ha noen bilder av vesla slik hun ser ut nå også skulle vi hatt noen bilder av tvillingene. Men det får bli litt etterhvert. Merk den kule Hjorteutskjæringen som har sneket seg inn blant bildene. Den stod igjen i huset her etter bestefar og var egentlig brun og ikke veldig lekker. Men etter noen lag med hvit spraymaling så var den vips ett flott lite mesterverk :)



Her ser dere at jeg endelig har fått opp kjøkkenhylla mi! Den hadde jeg i det forrige huset vårt også, men det har tatt litt tid før den har kommet opp her. Rett og slett fordi jeg glemte den litt. Men så kom jeg over disse skjønne metallboksene fra Green gate i byens koselige interiørbutikk "milde himmel". Og DA kom jeg på at disse passet perfekt på hylla mi som lå i kjelleren. Så jeg fikk det plutselig veeeeldig travelt med å få den på veggen. Og jeg ble ganske fornøyd med resultatet!



Også var den hylle nr 2. Kombinert pynt og praktisk. Tre "bokser" nederst der vi kan ha litt orden på rotet vårt. Lommebøker, nøkler, mobiler, kamera etc. Kjempe greit for meg som er en skikkelig rotekopp. Fikk kjøpt den til en utrolig god pris så dette var ett kupp for meg! Oppå står det midlertidig ramme med bilder av de tre barna våre :)

fredag 28. mai 2010

Klare for en runde- Sequence


I heimen har vi fått ett nytt favorittspill, Sequence. Supert for hele familien og kan trygt anbefales på det varmeste! Så ikveld blir nok en rolig kveld med god mat og sequence. og nedtellingen til Grand prix. 

tirsdag 25. mai 2010

bryllupsdag og annen moro

Ikke mye tid til dette:


med disse i huset:


og ikke minst denne badenymfen her:


Siden sist så har vi hatt bryllupsdag, og vi var så heldige å få grå og hvit markise av våre foreldre og svigerforeldre. Og vi fikk endelig tatt ut utemøblene og hengt opp litt utelykter.


 I tillegg fikk vi denne lekre hortensiaen av mine foreldre


Og nydelige lykter fra våre kjære venner andre etg og disse satt vi sammen med sommerens uteblomster som jeg har plantet i zinkbaljer. 

Tusen hjertelig takk vi er så takknemlige for at vi har så gode venner og snill familie. Dere er topp!


Svigers hadde med seg stolene som vi hadde kjøpt i Molde, og vaniljemannen var rask med å sette dem sammen å få dem opp på verandaen :)

I langhelgen som svigers var her har svigerfar og vaniljemannen bygget rekkverk på verandaen. De ble neeeeesten ferdige, men ikke helt, så der får vi satse på ett eget innlegg seinere. Pappa og vaniljemannen bruker omtrent hver ledige time til å være ute å arbeide, og nå som været endelig tillater det så holder de på med garasjen med oppholdsrom oppå. Gleder oss til det blir ferdig, selv om det ikke akkurat er første uka :)

Må også legge til at vi fikk denne flotte boka, til vaniljemannens store begeistring, av lillebror


og jeg fikk en lekker trearmet hvit orkidee i nydelig dus rosa blomsterpotte.
Vi er sååå heldige :)


og av min kjære vaniljemann fikk jeg akkurat den klokken jeg hadde ønsket meg, nemlig denne godbiten fra Guess


Takk for at dere leste, velkommen igjen!
-Silje-

tirsdag 4. mai 2010

Hagemøblenes kvaler

Å hvor tiden flyr med tre livlige barn i huset!! Siden sist jeg skrev har lille mor blitt tre år og guttene 3,5 mnd!! Vi har solgt huset og er fremdeles i gang med totalrenoveringen av det nye huset! Kun kjeller veranda, platting og garasje igjen nå, og vi gleder oss til å bli ferdige. I morgen kommer ett tilhenger lass med jord så da kan vi planere litt på tomta og fikset til så jeg får bed.

Gleder meg til å fikse litt i hagen. Nå er snart sommersesongen over oss (på tross av dagens lune som gav oss snø!!!). Må si jeg gleder meg til å handle utemøbler, vi ønsker oss en rottinggruppe, men om akkurat det blir i år eller neste år får vi se på! Dette er noen av de vi  vurderer. Hva synes dere? Har dere evt noen forslag som ikke koster så ALLLLLLLLLLLLLLT for mye?

Vi kjøpte disse hvite dekkstolene i fjor, svigers skal ta dem med fra Molde når de kommer om ett par uker. Gleeeeeeeder meg! Slik ser de ut: