mandag 18. oktober 2010

kosekveld i oktober

Den  første frostnatten har besøkt oss og jeg var glad jeg hadde tatt inn de siste georginene i går. Fof nå er blomsterbusken helt øderlagt av frosten.  Så da er det definitivt på tide å grave opp røttene, slik at vi kan nyte disse herlige blomstene også til neste år.


I kveld har vi koset oss med film, god mat og telys over hele stuen.


Lyshusene i sink er vist frem tidligere, men er en favoritt blant store og små her i huset.

 

Må også vise frem de skjønne guttene vår. De har rukket å bli 9 mnd. Denne uken har U begynt å krabbe, mens N har begynt å ake seg frem. Som fysioterapauten sa når hun var her så innbyr gulvene våre til aking istede for krabbing, men han kommer seg nok snart opp han også.   


Raske er de, og er stort sett høyt og lavt, til storesøsterens store irritasjon ;) Ikke like gøy med guttene når de rører tingene hennes.

søndag 17. oktober 2010

Forandring fryder

Da vi var i Molde var vi selvsagt innom Riviera Maison.  Og det var nesten ikke til å unngå at noe ble med hjem. Jeg simpelten elsker denne La Cucina Pot Mini, den er kjempe søt!

 

og nå fylt med litt snop ;) 


Deilig med litt forandring på kjøkkenbenken. Til og med mamma synes denne var litt koselig og hintet om at hun kunne godt tenke seg en slik en, så det spørs om jeg ikke må snakke med svigermor å få henne til å kjøpe med en til av denne for meg ;) Ha en flott helg alle sammen! 

lørdag 16. oktober 2010

På Perlebryllup i Molde

Nå begynner kulden å snike seg innpå og da er det klart for å finne frem tøflene her i huset. Deilig å kunne kippe på seg disse deilige Sonia Rykiel by HM tøflene. De er kjempe deilige og ikke minst veldig stilige med diamantene på  :)


Den 10.10.10 hadde svigers bryllupsdag og vi var så heldige å få være med på siste innspurt med planlegging, innkjøp og pynting den siste uken før festen. Her er svigerfar ute å plukker blader til pynten i Molde.


I mellomtiden har vi familieprosjekt hjemme i sandefjord, der vi lager bordkort.


Her er bordene pyntet. Villvin, løv, dråpeformet altaskifer og kubbelys kan gjøre susen :)

  
Det var en flott uke og vi koset oss masse :)