tirsdag 14. desember 2010

Gevir og olivengren


Fant ett gevir borte hos mamma, og da måtte det nesten bli med meg hjem. Synes det stod fint og lunet lysfatet litt. Matchet også fint til lotus telysstaken.


Olivengren og potta er fra Home and cottage. I norgesglasset har jeg puttet kongler og greiner fra hagen. og en sandkake-form har kommet oppi lyslykten.

♥ Ha en fin dag ♥

Hva som har skjedd hos oss siden sist

Kort fortalt har det vel skjedd masse siden jeg blogget sist. Så derfor tar vi en kort liten oppsummering :)

Vesla har bakt boller med bestemor fra Molde når hun var på besøk. Og i går bakte hun boller med bestemor i sandefjord.Her blir vinterens første snømann til. Både store og små er med på festlighetene :) Årets første skitur. det trenger ikke komme veldig mange snøfnugg før skiene må spennes på og akebrettet må testes.


Vesla har som så veldig mange andre små jenter FULLSTENDIG Kitty dilla. Og her har Kitty fått egen plass på badet sammen med lille ma`s rosa perler.


Lille minsten. Glad og fornøyd når han skal ut i vogna si. (når har tvillingene rukket å bli 11 mnd!)


Meg og lille bulle. (ikke alltid han har tid til og kose slik som dette. Nå for tiden er det om å gjøre å komme seg fortest mulig rundt OVERALT!)


Lille M har scrappet sitt første kort alene. Hun bestemte mens mor stod spent og var behjelpelig når hun ikke visste hvordan hun skulle få limet på. men hun stemplet og valgte ut selv. Jeg er imponert. Jentungen har iallefall ganske bestemte meninger ;) Kortet laget hun til sin lille kusine da vi skulle på besøk til dem forrige uke.

Loppis i Runarhallen

En deilig dag i solen stod det en tor gruppe mennesker i trengsel og ventet på at dørene skulle åpnes.

Når man da endelig kom seg inn i møbelavdelingen var det ikke så mye gøy. men noen små skatter får man jo med seg. Her står vi å venter på at de lasser av en lastebil med "nye" møbler.

Lille vesla vår venter nokså tålmodig etter å ha fått sikret seg en hårføner fra lekeavdelingen og gleder seg til å reise hjem og pynte håret til dukkene.


Noen skatter fikk jeg og mamma erværvet meg:
Dette bordet er jeg veldig fornøyd med:

Disse lysestakene i glass og det lille glassfatet.


en liten sølvfarget fløtemugge med to skåler under.

Ett sølvfarget "skjell"

Glassflaske


Litt av hvert annet kom også inn i huset. og det var en vellykket tur :)