mandag 2. november 2009

Flytteforbredelser

I dag fikk jeg melding av min kjære svigerinne som lurte på om jeg trengte hjelp til å pakke og styre litt før vi flytter. Virker som folk rundt meg er mer klar over at det snart er flytting på oss enn jeg selv er. Skrev til henne at jeg planlegger å begynne og pakke fra neste uke av, måtte sette en dato for meg selv også slik at jeg får begynt! Men pga denne meldingen ble jeg ganske inspirert selv, og satte i gang å pakke ned alt fra baderomsinnredningen som vi ikke bruker til daglig. Resultatet ble noen relativt tomme skap. 2 store poser med kosmetikk som gikk i søpla, 1 pose som jeg pakket til en meget yngre venninne (er vel mer moren som er venninnen da;) ). Så det ble jo 3 kurver med kosmetikk som min kjære fikk med da han dro bort for å jobbe på huset i dag!

(Titt fra herreskapet: hmmm... det mest nødvendige sa du?? trenger man virkelig 8 parfymer å bytte på i løpet av 2-3 uker?? svaret er "ja" i følge mannen min)

Ellers driver jeg litt intensrydding ellers i huset også, siden jeg får besøk av to gode venninner, Enas og Camilla fra http://casadebach.blogspot.com/ de skal nemlig hjelpe meg å telle opp varene i nettbutikken min (http://www.scrappeloftet.no/), sånn at vi skal ha skikkelig stort utsalg der. Jeg har nemlig etter mye om og men bestemt meg for å legge den ned siden jeg mistenker at en til dels aktiv 2 åring og tvillingene vil komme til å ta det meste av tid og krefter ute på nyåret.
Siden vi så snart skal flytte så har jeg også fått beskjed å ikke handle så innmari masse til tvillingene enda av mannen min. Dette har jo resutert i at jeg tilsammen har kjøpt endel barneklær til dem i de minste str. for de tar jo NESTEN ikke noe plass også har jeg jo bare kjøpt litt og litt av gangen. Men jeg fant ut i dag at de tar alikevel ganske MASSE plass faktisk. Det nyeste er disse herlige sparkedressene med body inni som vi fikk i gave igår - nydelige!

5 kommentarer:

 1. Så skjønne bodyar! Lukke til med pakkinga:)

  SvarSlett
 2. Jeg må le... det blir nok mer enn nok å gå igjennom og pakke ja! Fine bilder du har tatt! vi ses i morra snuppa! ;)

  Klem Camilla

  SvarSlett
 3. oi, så spennende med tvillinger da :-) Flotte bilder; flott blogg.. følger gjerne med her :-)

  Du har mye og glede deg til ;-)

  klem fra en tvillingmamma:-)

  SvarSlett
 4. Her var det mye spennende på gang! Følger gjerne med deg videre:) Ha en flott uke og lykke til med flytteforberedelsene! Heidi♥

  SvarSlett
 5. Det er spennende med flytting. Mye jobb, og veldig slitsomt, men så artig å komme i orden i nytt hjem :)
  Skjønner godt det er kjekt å handle inn til de to små :) Fine sparkebukser du har kjøpt.

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett