tirsdag 4. mai 2010

Hagemøblenes kvaler

Å hvor tiden flyr med tre livlige barn i huset!! Siden sist jeg skrev har lille mor blitt tre år og guttene 3,5 mnd!! Vi har solgt huset og er fremdeles i gang med totalrenoveringen av det nye huset! Kun kjeller veranda, platting og garasje igjen nå, og vi gleder oss til å bli ferdige. I morgen kommer ett tilhenger lass med jord så da kan vi planere litt på tomta og fikset til så jeg får bed.

Gleder meg til å fikse litt i hagen. Nå er snart sommersesongen over oss (på tross av dagens lune som gav oss snø!!!). Må si jeg gleder meg til å handle utemøbler, vi ønsker oss en rottinggruppe, men om akkurat det blir i år eller neste år får vi se på! Dette er noen av de vi  vurderer. Hva synes dere? Har dere evt noen forslag som ikke koster så ALLLLLLLLLLLLLLT for mye?

Vi kjøpte disse hvite dekkstolene i fjor, svigers skal ta dem med fra Molde når de kommer om ett par uker. Gleeeeeeeder meg! Slik ser de ut:

3 kommentarer:

 1. bilde nummer 4 eller 5 stemmer jeg på:)
  De var fine.
  Lykke til med valget, ta dere en tur og kikk litt rundt omkring:)
  Og venter dere til juli, veit jeg om et sted det er 30 og 50 prosent av;)

  SvarSlett
 2. Jeg så for en stund siden noen flotte rotting sittegrupper med bord, som var ganske flotte, på bohus til en grei pris:)
  Har du sett der?

  Ønsker deg en nydelig søndag:)

  SvarSlett
 3. Hei, her var det masse flott!! gleder meg til å følge deg videre...Klem

  SvarSlett