fredag 31. juli 2009

Vi venter tvillinger!!

Etter å ha gått 12 uker gravid så var jeg i forrige uke på UL, overraskelsen (!!!) og gleden var stor da det ble oppdaget tvillinger! Har termin 2. februar, men legene sa at de gjennomsnittlig kommer ca uke 37. så i januar regner vi med at de melder sin ankomst! Og da blir lille Ma storesøster! Eller er det jo nå hardkjør med husjobbing for å få dette ferdig så vi er godt tilrette i det nye huset i god tid før de kommer. I mellomtiden surfer jeg finn.no og legger press på lima om at hun må selge OTH tvillingvogna si ;)

18 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med 2 i magen!!!
  Det er en spesiell opplevelse å ha to i magen..både moro og tungt ;) Jeg har tvillinggutter som har blitt 4 år nå..verdens kjekkeste karer ;)
  Lykke til med den voksende magen!!!
  Klem Anne***

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye!! Så gøy :) veldig fin blogg du har, gleder meg til å se fortsettelsen på huset :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer!! Så utrolig koselig:)

  SvarSlett
 4. Wow! Gratulerer så mye - ikke bare én, men to på én gang! Nytt hus og to nye barn, det må jeg si. Kos dere. Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye!!!! Jeg blir like rørt hver gang jeg hører at en lite nurk skapes eller er kommet til verden, så når du til og med får to skjønne små babyer sitter jeg her med en liten tåre i øyekroken! For en fantastisk opplevelse du nå tar og skal ta del i:) Misunnelig!

  Lykke, lykke til!

  Kjempeflott blogg forresten, legger meg til og følger deg jeg:)

  SvarSlett
 6. Så koselig!!! Gratulerer. Å.. det må være gøy å få to på en gang (hvis man så klart ser bort fra at det også blir slitsomt.) Men så herlig da!!!

  Heldige dere!!

  Hilsen Liv

  SvarSlett
 7. Gratulerer, så spennende!
  Klem,M

  SvarSlett
 8. Oi oi så spennende, gratulerer. Det sies at to-eggede tvillinger er arvelig, men hopper over et ledd. Og det stemmer bra i vår familie; min oldemor hadde tvillingsøsken, min mor har tvillingsøsken, og nå har min søster fått tvillinger. Så sjansen for at både hun og jeg skal få er jo ikke så stor, men jeg håper på tvillinger :D En er som ingen mens to er som ti! Hihi ;)

  Anna

  SvarSlett
 9. Åh, gratulerer så masse! Det var litt av en overraskelse tenker jeg :)

  Ha en fin lørdag :) Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye med 2.... Har selv tvillinger, 2 gutter som nå er 4 og de kom i uke 37.
  Tvillinger= dobbel glede!!! Ingen tvil!!

  PS: fin blogg forresten:) Ta gjene en titt hos meg, litt tvilling skriving har det blitt der. Trenger du tips, hyl ut:) Hilsen Lise

  SvarSlett
 11. Gratulerer!! Med to søte små nurk i magen...:)

  SvarSlett
 12. Så koselig blogg du har! Så koselig med to små i magen, "sukk". Da blir dere nødt til å bestille nytt dørskilt fra Veronica etter hvert ;) Ha en flott søndag! Hilsen Linda

  SvarSlett
 13. Hei igjen!

  Har dere landet etter nyheten?
  Scrapping er gøy, selv om jeg enda kan kalles amatør! Sjekket den andre bloggen din og du lager fantastiske saker :)

  Mottar gjerne en scrappingsuprise, men fant ingen mailadresse å sende adressen min til! Kanskje jeg som ikke er våken nok?

  Haha:) Ha en videre fin dag!!

  SvarSlett
 14. tusen takk for OVERVELDENE masse gratulasjoner!
  vi har vel landet litt nå, men skjønner sikkert ikke hva vi går til før de faktisk er født. og ja, må nok ha ett nytt dørskilt fra Veronica igjen når nurkene kommer!

  SvarSlett
 15. Gratulerar så mykje!
  Det blir kjempekjekt:)
  Nydeleg blogg du har:)
  Anne:)

  SvarSlett