mandag 3. august 2009

tvillingvogn - single eller dobbel bag??
Ja, selve valget av vogn blir nok ikke så vanskelig da vi begge elsker OTH vogna til jenta vår. Men så lurer vi på om dere har noen råd/erfaringer med hva som er best... Stor dobbeltbag eller to single? Skal ha vogna i sort da, så kan vi heller "sprite" den opp med litt festlige dyner :)

Lover å snart komme med ett mer interiørrettet innlegg, men som dere sikkert skjønner så står det bare unger i hue på meg for tiden ;)

19 kommentarer:

 1. Så gøy med tvillinger, da! Gratulerer!
  Har ikke tvillingerfaring selv, så valg av rett vogn til tvillinger er nok ikke midt bord, men likevel ville jeg tro at 2 adskilte bager er best. Grunner dette med at de vel ikke alltid sover til samme tid og da er det vel mindre forstyrrende for den sovende om den våkne får "sprelle" i egen bag. :D (De skal vel ikke ha én seng på deling heller?)
  Bare mine tanker, men jeg er som sagt helt uten erfaring der.
  Ha en fin mandag!

  SvarSlett
 2. første mnd er det vissnok anbefalt at de ligger i samme seng, siden de liker å kjenne varmen og følelsen av nærhet som de er vant til fra magen. men når det gjelder vogn bagen så er jeg altså litt usikker. men håper da på tips og råd ;)

  SvarSlett
 3. Gratulere så mye:) Jeg har tvillinger selv og ville veldig gjerne at de skulle ligge tett sammen og kose seg da de var små,de låg i samme seng til de var 2mnd. Men da ville de helst ligge hver for seg både i vogn og seng. Så vogna måtte vi lage skillevegg/gardin i mellom. Jeg annbefaler den med to bagger:)

  SvarSlett
 4. Det er så gøy å se på oppussing av huset deres. Det ser ut som det blir kjempefint.
  Gratulerer med tvillinger på vei. Det blir stas for både liten og stor kan jeg tenke meg :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med to små i magen!!

  SvarSlett
 6. Kan skjønne det er barn i hodet ditt for tiden, noe annet ville jo vært rart etter en slik beskjed!

  Har ingen formening om dypvogn til to... Har ikke hatt tvillinger, men fått to barn svært tett. Og min erfaring når en kommer opp i sprtsvognalder er i alle fall å ikke ha felles rygg. Så kan den ene sove og den andre sitte.

  Lykke til med planlegging :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 7. Har nok ikke noen gode tips som barnløs ;) Men søt var nå vognene! God natt! Klem

  SvarSlett
 8. Halloen, mine tvillinger sov i samme seng til de var 5-6 mnd. De første 2 mnd lå de tett i tett og kjente varmen fra hverandre:) men la de motsatt vei i samme seng etterhvert. Det ble egen seng på de når de var 6 mnd (og eget rom)Jeg kjøpte vogn med to bager, og anbefaler det!
  Fortsatt lykke til:)
  Hilsen Lise

  SvarSlett
 9. Gratulerer med to i magen! Å få tvillinger er helt fantastisk, så dere kan glede dere! :)

  Angående vogn så anbefaler jeg to enkeltbager. Det er lettere å få med seg to slike enn en dobbel. Dessuten er det greit hvis den ene er våken og den andre sover.

  Når det gjelder seng, så delte mine seng de par første månedene. Deretter ble det litt mye fekting med armer og bein, så da ble det to senger. Det er koselig å la dem sove sammen i starten, men mine koser seg like mye i hver sin seng med utsikt til hverandre.

  Jeg anbefaler deg å registrere deg på www.tvillingforum.com. Der kan du lese mye nyttig og få svar på de spørsmål som dukker opp etter hvert.

  Lykke til videre i svangerskapet! :)

  SvarSlett
 10. Hei. jeg har tvillinger selv, mine lå i samme seng så lenge det var plass, så lå de i hver sin ende på samme seng til de fikk hver sin seng, men som stod tett sammen så de kunne se hverandre.Vi hadde ei dypvogn som var felles bag. de var født tidlig i februar og lå i hver sin pose, så da lå de tett og godt. Sjenerte ikke hverandre. For oss var det viktig at de hadde nogen lunde likt sovemønster. Lykke til med graviditeten og tvillingene.

  SvarSlett
 11. Tror det er best med 2 single. Vi hadde ikke det, men de sov godt sammen i vogna siden de hadde likt søvnmønster. Brukte ikke så mye penger på tvillingvogner. 2500 kr på den første som ligner den du har nederst, og 1700 kr på den andre som ligner den øverste bare med 3 hjul. Skal finne ut hva den tvillingvogna som vi har nå heter for deg, den er kjempe enkel å trille! Man kan til og med jogge med den. Og den er ikke så dyr i prisen heller.

  SvarSlett
 12. hei Silje :)
  jeg forstår godt at du bare tenker på barn nå...det gjorde jeg også og kunne ikke vente til de kom ut ;)
  vi hadde 2 myke bagger som de sov i vogna i når de var små..senere hadde de hver sin dunpose og hadde det riktig så fint ;)
  hvis du velger 2 bagger så får de mindre plass,det går bort litt av plassen til skilleveggene..
  ønsker deg lykke til..kos deg med de 2 i magen..det er et lite under ;)
  klem til deg!!!
  Anne***

  SvarSlett
 13. Jeg anbefaler dobbeltbaggen. Hadde det selv til mine tvillinger og det er mye større plass og vokse i enn de enkle baggene. Siden du får barn på vinteren så trenger du jo også mer plass til lammeskinn/voksipose osv. Jeg prioriterte veldig å få de til å sove til samme tid ellers så ble det dårlig med tid til å få gjort unna andre ting. Lykke til og gratulerer ihvertfall.

  SvarSlett
 14. Hei.
  Grattis som vordende tvillingforeldre. Jeg har selv tvillinger, mine to blir snart tre år.
  Vi valgte å kjøpe vogn med to enkle bager. Rett og slett fordi de forstyrret hverandre endel når de lå sammen. Altså, de lå sammen i sengen sin i lengre tid, men i vogn hver for seg. Det fungerte best for oss, men ikke nødvendigvis at det funker best for dere da. Men jeg ville uten tvil gått for to enkle bager.

  SvarSlett
 15. Hei !!
  Så koselig blogg du har :)
  Så gøy! Venter du tvillinger.. så gøy! Det blir gøy å følge med, hvordan det går med deg og dine!Spennende!! :-)
  håper alt er bra..Sov godt!
  Ta gjerne en titt innom min blogg og, om du har lyst!
  Jeg likte veldig godt vogn nr 2 :)
  Stor nattaklem fra meg.

  SvarSlett
 16. Hei, Silje! Takk for hyggelig hilsen:) Så gøy at du liker den "nye " bloggen min!

  ... Wow! Venter du tvillinger?! Gratulerer så mye!! Håper du får et fantastisk svangerskap! Disse vognene ser forresten flotte ut:)

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 17. Gratulerer så masse med tvillinger! Ei venninne var på ul for noen uker siden og fikk samme beskjed, tok tid før det gikk opp for dem. Vet de har kjøpt singlebag. Venter selv en liten gutt i desember. Er barn som står i hodet mitt for tiden også, så blir mindre interiør. Gleder meg til å ta fatt på barnerommet. Så fint huset deres blir, kjempe fint kjøkken! Kjenner jeg er litt misunnelig ;) Kos deg masse med magen og ta tid til deg selv.
  Mange klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 18. Nå kom jeg visst til det "ordentlige" innlegget om tvillingvogn ;-) Jeg hadde brun OTH tvillingvogn - de single vognene jeg har er sorte. Jeg synes brunfargen er utrolig lekker og anbefaler den veldig. Ååå.., som jeg savner den vogna! Lykke til igjen med svangerskapet.
  Klem Anette

  SvarSlett