fredag 18. desember 2009

IKEA leveranse

Nå skjer det masse siste finisher i huset for tiden, og tiden til å blogge om det har ikke helt strukket til, spesielt ikke siden jeg har vært i litt uggen form også. Merker at tvillingsvangerskapet ikke er som forrige svangerskapet. MYE mer slitsomt!!!

Er omtrent bare ytterveggene som står igjen av det opprinnelige huset. Marius, pappa og mamma, samt svigerfar har gjort en kjempe jobb, men nå har vi som mamma sier begynt på "sjarmør etappen" så her skjer det masse som synes veldig godt. Men det er jo alt det andre som har tatt TIIIIID!


I dag kom IKEA leveringen vi har ventet spent på. 2 sofaer, en stol med pall, cd hyller som vi skal bruke som skohyller, garderobe osv.Så vi er veldig spente, for ikveld skal alt pakkes opp og settes sammen! I morgen flytter vi til det nye huset! Dere kan tro at vi gleder oss!! Så når alt er på plass så tenker jeg vi skal ta en liten fototour i huset slik at vi får vist det frem til dere som leser her :)

mannen min er faktisk veldig mye flinkere til å oppdatere sin blogg med bilder fra huset, så anbefaler vestadlia.blogspot.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar