onsdag 9. desember 2009

kanskje på tide med en husoppdatering

Endelig kommer det en oppdatering fra det nye huset. Og dere er sikkert helt enige med meg i at det er på tide!! Vi begynner å bli veldig fornøyde, og det er innflytting helgen den 18. desember. gner vi med å få ett par tre fri uker før tvillingene kommer rett over nyttår en gang. Vi har allerede pakket ned det meste av kjøkken og baderomsutstyr og det står i det nye huset allerede. og denne uken har den snille mammaen min vært hos meg og hjulpet til å pakke ned klær. (det er en STOR jobb for å si det slik) spesielt siden jeg omtrent lider av ryddemani og har klær jeg har hatt siden ungdomsskolen på loftet. Men nå er det altså hevet og det er ganske deilig i grunn!! I morgen begynner vi å pakke snuppa sine klær :)

Først kommer det noen bilder fra badet i 2. etgMajas rom (ser litt tomt ut umøblert da - men en ting av gangen) stor jente sengen hennes kommer denne uken :)

Soverommet vårt - med skyvedørsgarderobe og en tapetsert vegg. På denne veggen kommer sengenTraappegangenGangen nedeContura 650 - peisen vårKontrastveggen i stuen - de andre veggene er panelplaterKjøkkenskap by night (seeee vi har begynt å flytte inn i skapene)
Plastikken er på enda da, og rot over alt på benken, men å sette inn i skapene er så gøy ;)

Var på UL i  dag, 33 uker på vei og guttene veier drøye 2 kg hver så Jordmor var veldig fornøyd! Nå skal jeg ikke på kontroll før i romjulen. Takk for at dere leste.

1 kommentar:

  1. Heisann
    Så kjekt at dere kommer dere i hus til jul. Den tapeten dere har valgt i stuen, var veldig lik vår - kanskje samme produsent?

    Ønsker deg lykke til med flyttingen; ta godt vare på de små. Ha en fin førjulstid.

    Klem fra Jannicke

    SvarSlett