lørdag 29. mai 2010

Bildevegg og hyller

Fant ut at jeg ikke har vist dere bildeveggen min. Jeg er veldig fornøyd, men det er litt få bilder foreløbig da. Må ha noen bilder av vesla slik hun ser ut nå også skulle vi hatt noen bilder av tvillingene. Men det får bli litt etterhvert. Merk den kule Hjorteutskjæringen som har sneket seg inn blant bildene. Den stod igjen i huset her etter bestefar og var egentlig brun og ikke veldig lekker. Men etter noen lag med hvit spraymaling så var den vips ett flott lite mesterverk :)



Her ser dere at jeg endelig har fått opp kjøkkenhylla mi! Den hadde jeg i det forrige huset vårt også, men det har tatt litt tid før den har kommet opp her. Rett og slett fordi jeg glemte den litt. Men så kom jeg over disse skjønne metallboksene fra Green gate i byens koselige interiørbutikk "milde himmel". Og DA kom jeg på at disse passet perfekt på hylla mi som lå i kjelleren. Så jeg fikk det plutselig veeeeldig travelt med å få den på veggen. Og jeg ble ganske fornøyd med resultatet!



Også var den hylle nr 2. Kombinert pynt og praktisk. Tre "bokser" nederst der vi kan ha litt orden på rotet vårt. Lommebøker, nøkler, mobiler, kamera etc. Kjempe greit for meg som er en skikkelig rotekopp. Fikk kjøpt den til en utrolig god pris så dette var ett kupp for meg! Oppå står det midlertidig ramme med bilder av de tre barna våre :)

2 kommentarer:

  1. så fiiint med de bildene og hjorten, det var utroolig stilig !!!! :)

    SvarSlett