søndag 21. desember 2008

Kjøkkenfornyelse


Har nettopp fikset opp litt på kjøkkenet vårt. 
Da vi kjøpte huset var det bonderødt, men da vi flyttet inn fikk vi spraylakket de gamle horrible dørene slik at det istede ble mørk grått og byttet håndtak, og vips var det ett helt annet kjøkket. 

På Ikea idag kjøpte vi også med en ekstra skapdør i frostet glass med aluminiumsramme, den satte vi på en ledig plass der det nemlig bare var hyller fra før. Der hadde jeg nemlig en lei tendens til å samle ROT! Nå er jeg derimot veldig fornøyd.

      

I det siste har jeg funnet ut at vi aldri bruker spisebordet på kjøkkenet, så jeg byttet det ut til noe litt mer koselig og la om stilen.  Jeg var på ett butikk utsalg å kjøpte meg en hvit slagbenk og på ikea å kjøpte 2 små hvite lackbord og en hylle til å ha over benken.Fra før av har jeg gardiner med røde epler på så jeg fant ut at det skulle være ekstra fargen min! Da var det heldig at jeg hadde en rød tivoli radio, og ett tøft bilde fra Cuba med endel rødt i! 


I tilegg var jeg så heldig å få denne stilige skålen i rødt med hvit skrift av svigerforeldrene mine når de kom idag, som visste at jeg ønsket meg denne. (bilde kommer

Det neste jeg ønsker meg er en presskanne fra Eva Solo med røde "klær". Den er bare herlig!
Bilde av denne finner dere øverst. Så får vi se om den ikke havner på kjøkkenet mitt etterhvert ;) Tenkte å kjøpe en helt herlig te som blir laget her i sandefjord, "Bestemors hage", blir produsert av: crema Perfekt for dere som elsker frukt te! 

2 kommentarer:

 1. Synes kjøkkenet deres har blitt rålekkert, forandring fryder virkelig. Gleder meg til å ta det i nærmere øyesyn. Ser virkelig fint ut altså;)

  SvarSlett
 2. Å så fint dere har fått det på kjøkkenet. For en lekker slagbenk!
  Enig med Andre etage, kjøkkenet deres har blitt rålekkert!
  Jeg og gleder meg til å få se in real life ;)
  Klem fra meg

  SvarSlett