onsdag 4. mars 2009

byggsøknad, og litt annet nytt

Etter å ha samlet underskrifter og fylt ut søknader i helgen og mandag så var endelig alt i boks til å levere søknaden på i bygge på huset i boks. Så etter jobb dro jeg og lille mor ned på råd- huset, teknisk etat og leverte alt de trengte og vel så det, så om max 3 uker så får vi svar. En av dem som jobbet der så kjapt over, og trodde ikke det var noe problem, men vi er alikevel litt spente her i heimen. Må presisere at vi ikke bor i huset vi skal bygge om da, enda, men det er vårt. Vi har nemlig vært så heldig å få pusse det opp før vi flytter fra huset vi bor i nå. Etterpå dro jeg og lille mor for å kjøpe gave til bestemor, siden hun er så snill å passer vesla to dager i uken, og nekter å ta betalt for det. Hun vil visst bare ha en blomsterbukett i uken, det kaller vi snill og billig barnevakt! Her forleden ymtet hun frempå at hun ønsket seg det Kid fugleburet - er det noen som ikke vet hvem jeg mener da? neppe ...  (knis) det er iallefall kjempe søtt. Når jeg kom dit og stod i kassen var jeg så heldig at det var salg på det så det kom bare på 150 kr. Jippi:)

Etterpå bar turen videre i byen, og jeg fant dette lekre trefatet. Og den glass"skålen" til å ha lys i. Var omtrent ikke kommet inn av døren før jeg heiv meg over å få pyntet litt på dette fatet. Synes det ble veldig koselig. Gøy med litt nytt og gammelt i skjønn forening :)


Ps. legg merke til all snøen utenfor vinduet.
Ps.2 legg ikke merke til den rotete vinduskarmen, og at blomstene der henger på siste verset! Eller de fæle vinduskarmene, som jeg ikke gidder gjøre noe med siden vi skal flytte om ikke så aaaaaaalt for lenge... menkanjohendeatjegbaremåmaledemtilsommerenalikevel;)

5 kommentarer:

 1. Rot i vinduskarmen, hengende blomster?? Så ikke noe av det jeg ;)

  Så spennende å ha levert søknaden da. Håper det går greirt og at dere kan begynne om 3 uker.

  Ha en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 2. Hei! Takk for hyggeig hilsen:) Så flott blogg du har! Nydelige bilder!

  Lykke til med husbyggingen! Så spennende!!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 3. Håper alt går kjapt og greit med søknaden, syns alltid de finner noe som mangler, så går det en uke ekstra eller to...håper ikke det er tilfelle hos dere.

  Her er heldigvis all snøen borte, og det er vår...+9 grader...herlig!

  SvarSlett
 4. Hej!

  Var ju tvungen att kika in på din andra blogg också.....

  Vackra bilder.

  HA´det så bra!
  MiaMaria

  SvarSlett
 5. Krysser fingrene for deg mht byggesøknaden!(:

  SvarSlett