mandag 23. mars 2009

Lamper


Har helt glemt å si at jeg har fått tak i denne rimfrost lampa til barnerommet, *weeee* er super fornøyd nå spørs det bare hvor raske vi klarer å være til å henge den opp da. Og kjøpe støpsel til den på IKEA :)

Kartell lampen er også i boks nå, bare å vente på å få den hjem :) ikke at det haster så for min del da for jeg skal egentlig ha den i "ny"huset... men måtte bare fortelle at den er på vei hjem til meg :) LOVE IT. Synes den er så stilig, og sånn kanskje ikke ALLE har. De hadde den i ett hus jeg vasket fast en stund, og etter dette har jeg vært BESTEMT på at DENNE lampen SKULLE bli min. Tok litt mer tid å overbevise gubben, men nå er han enig, så da var det bare å bestille den! Jeg har egentlig lyst på 2 stykker, men er redd det kan bli litt overkill, og samtidig har jeg nok bare råd til en av gangen. Så nr. 2 må nok vente en god stund. Men 1. stk av denne lampen MÅTTE jeg bare ta meg råd til før vi setter skikkelig i gang med husbyggingen, for da kommer vi vel sikkert ikke til å ha penger til noe annet enn bygging - bygging og BYGGING!

Var så heldig at jeg fikk nydelige roser av mannen min på lørdag,  han er så snill og fortjener litt skryt :) 

7 kommentarer:

 1. Så bra at du fikk tak i den lampa til slutt! Å så griseheldig du er som får den Kartelllampa - den er utrolig lekker!!

  SvarSlett
 2. takk takk :) ja jeg er veldig fornøyd med at etter SÅÅÅ lang tid er den snart min!!!

  SvarSlett
 3. Grattis men kjempe lekker kartell lampe:) Det er ikke noe ABSOLUTT alle har nei, så skjønner du er stolt av den...gøy å ha noe som ikke HELE vennegjengen har.

  Og så flott du har fått tak i rimfrost lampen, den har du jo lett lenge etter.

  SvarSlett
 4. ja jeg fikk egentlig tak i rimfrosten for en drøy mnd siden, men glemte helt å skrive det her :) Kartellen har jeg siklet på siden capellaveien vettu så den måtte bare komme hjem før eller seinere. Kanskje vi skal plukke den med oss i morgen når vi treffes?

  SvarSlett
 5. Hehe, må le... Typisk at akkurat vi 2 skulle velge lik lampe da :P
  Haha, og ingen av oss (ikke som jeg har hørt ihvertfall) har snakket om den til hverandre. Og så har vi begge gått å siklet på den.. Vet ikke hvor lenge du har da, men jeg har ihvertfall en stund. Hehe, typisk.. Men tror jeg går for sølv da ;)

  Ja er skikkelig stilig den dukkevognen, men det blir nok ikke noe av! :P

  Grattis med rimfrost lampen :)

  SvarSlett
 6. Her inne var det masse spennende og se.Ser at du også digger denne kartellampen.Ja jeg har hatt lysten på en sånn Lenge,og nå har jeg omsider lagt inn bestilling på en.Men den er med Sølvskjerm og crhome understell.Er jo bare så stilige.Går det og få kjøpt sånne i butikker også?jeg søkte og lette på nettet og fant at det kun er Zanz som selger de.Men hadde den selvsagt ikke på lager.Blir spennende og se bilder når du får den hjem!

  SvarSlett
 7. ja det er vel bare typsik det. jeg har vel snakket om den (og siklet på den;) ) i ca ett år nå. jeg skal ha den i blank ja, ikke sølv så det er da enda noe.

  SvarSlett