tirsdag 24. mars 2009

ny lampe - ja takk

ENDELIG er drømmelampen i hus!!

Etter en deilig lunsj med andre etage dro jeg endelig å hentet lampen min. Avtalen med min mann var vel EGENTLIG at jeg skulle vente til vi var LITT nærmere å flytte inn i det nye huset, men jeg klarte ikke å vente lengre! Så jeg kjøpte den for pengene jeg hadde vært sååå flink å spare opp:)

Etter mye styr fikk jeg slepet med meg lampen ( i en boks som var mye større enn forventet) i den ene handa og lille ma i den andre handa bort til bilen. Lille ma ville selvsagt gå alle andre veier enn til bilen. Er ikke det typisk når man har mye annet i hendene! Vel vel nok om det, etter endel styr kom vi nå iallefall oss hjem, og det var vel da jeg fikk en "lys" ide!

Jeg bestemte meg nemlig for å sette den å loftet slik at han ikke så den store boksen med en gang han kom hjem, slik at jeg liksom kunne si det litt forsiktig. Sånn f.eks foreslå at vi snart skulel kjøpe den, også kunne han si ja, også ville jeg si "tadaaaaa" å hente den ned fra loftet.  Men slik gikk det ikke til. Etter mye kløning så fikk jeg satt den på loftet, men HVEM tror dere at skulle opp på loftet når han kom hjem å hente ned noe da (TYPISK han er jo aldri på loftet). Da han kom ned så han bare på meg å flirte, og sa at han hadde lest bloggen min fra igår så han mistenkte jo at lampen var rett rundt hjørnet da :) LOL jeg må jo le da, så mye styr også visste han praktisk talt om det! Typisk meg det der ... 

1 kommentar:

 1. Howdee!
  Slitan (begrensutrykk) med ny lampe :) Artig å lese histoirien om lampekjøpet :)

  Takker for hyggelig hilsen! Og ja, lyktene er nok kjøpt på Kremmerhuset :) Elsker de!!!

  Ha en koselig onsdag

  :)Anette

  SvarSlett