onsdag 27. mai 2009

Brylllupsdaggaver og HTH rot

Ja, nå er det lenge siden jeg har fått skrevet ett innlegg, men tro ikke ett sekund at det er fordi det ikke har skjedd noe her. La meg begynne på fredag, da hadde vi bryllupsdag som nevnt i innlegget nedenfor. På dagen var bestisen min andre etage innom med gave fra henne, lima og casa de bach, samt ei venninne som ikke blogger, men er MINST like god for det ;) Sjekk de lekre gavene vi fikk. Kakespade, sjokoladeklokke og 8 sølvkopper. Etter en samtale med andre etg. fikk jeg lov å bytte koppene fordi jeg hadde nettopp kjøpt 2 andre serviser. Jeg byttet dem i disse tøffe kurt/zink pottene til å henge på veggen. Har allerede kjøpt lavendel og noen rosa blomster jeg skal plante i dem. Nå er de bare satt provisorisk oppi. På kvelden kom mamma og pappa og hadde med seg dette lekre etage fatet fra Villroy&Boch (?skrives det sånn, tvilsomt?). Vi er så glade for at vi har så utrolig snille venner og familie :) Se bilder nedenfor

Og i går begynte dreneringen av huset vi skal flytte til, og når ALT stod på hue ringert HTH å sier at de kommer om 30 min med kjøkkenet! HVA! De skulle jo TIDLIGST komme i uke 23. Dette var virkelig værst tenkelig tidspunktet, (dere skjønner hva jeg mener når jeg legger ut biler fra rundt huset i morgen.) I tilegg skulle vi slipe gulvene på kjøkken/stue i helgen slik at alt var klart til at kjøkkenet kom neste uke! Heiv meg på tlf til HTH konsulenten min, som selvsagt var opptatt i møte, og de andre som jobbet der trodde jeg bare bløffet at vi ikke hadde levering før neste uke. Men tilslutt etter at jeg hadde ett hysterisk samtale med sjefen der om at vi VIRKELIG ikke kunne ta imot kjøkkenet 1 uke for tidlig så satt de det på lager frem til tirsdag, og de tok det på sin kappe. HeLdigvis! Så da er alt (unntatt hagen som ser ut som den er truffet av en atombombe, men det blir vel bedre etterhvert, håper vi!!)

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med 5års bryllupsdagen.

  Så mye fint dere fikk:)

  SvarSlett
 2. Så flotte ting dere fikk til bryllupsdagen, da :)
  Og kjøkkenrot er virkelig ikke morsomt! Vi hadde litt av det vi også. Men den andre vegen... Bodde uten kjøkken og vann i tre mnd. pga surr :( Men nå er det på plass og glemt, det blir jo bra når det er ferdig :)

  Godt HTH tok ansvar og lot dere få en uke til. Det er jo god servic tross alt!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 3. Gratulerer med bryllupsdag. Nydelige gaver!! Fint det ordnet seg med kjøkkenet..skjønner du fikk sjokk når de ringte..hihi..
  Blir spennende med nytt hus!!

  SvarSlett