onsdag 13. mai 2009

Må bare vise dere litt her på bloggen også selv om vi allerede har lagt det ut på http://vestadlia.blogspot.com/ - husbyggingsbloggen vår. Men synes mannen min hadde tatt så bra bilder av huset/tomta og det kommende oppløftet på badet at jeg bare må vise det frem. Det er en veldig fin og stor naturtomt, med flott utsikt ned til vannet. 

9 kommentarer:

 1. Jeg skal ikke danse regndansen før dere er ferdige og har tettet igjen hullet - jeg lover!

  SvarSlett
 2. hehe det ble heldigvis tettet idag FØR regnet kom - så nå kan du danse ;)

  SvarSlett
 3. Kjempeflott tomt! Det er spennende med byggeprosjekter og andre prosjekter.

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 4. Hei! Så koselig at du besøkte bloggen min. :) Gøy å følge med på oppussingen av huset deres da. Det blir nok veldig fint! Ha en fin Grand Prix-kveld! :)

  SvarSlett
 5. Hei, Silje
  Kjekt at du fant bloggen min, det er klart at jeg kommer innom bloggen din nå. Det er så kjekt å få kommentarer fra bloggere som jeg ikke vet om, for da finner jeg nye blogger å besøke.

  Mannen min og jeg skal snart starte samme prosjekt som dere holder på med; oppussing av hus. Vi har nylig kjøpt et hus fra 1952/53 og skal pusse opp hele huset. Vi skal imidlertid ikke bygge på, slik som dere skal. Vi er jo tross alt "gamle" folk som er ferdig med småbarn, mens dere har nettopp startet karrieren som foreldre.

  Legger meg til som følger og håper å se deg igjen i bloggen min.

  Lykke til videre - klem fra Jannicke

  SvarSlett
 6. Hei hei,takk for koselig kommentar!Så gøy med oppussing,(selv om jeg til de grader er lei..;)& det er ennå er det lenge til vi er ferdige..)

  Men man har alltids noe å pussle med & ferdig blir man vel aldri..hehe

  Ønsker deg en strålende uke;)Klem C

  SvarSlett
 7. Takk for den kjekke kommentaren du la igjen på bloggen min:)
  Er jo sååå kjekt med oppussing av bolig, heldige du er!!
  Flott blogg du har:)
  Julie Helen

  SvarSlett
 8. Takker for koselig besøk inne hos meg.Fin blogg du har,ser at dere har et bra oppussingsprosjekt på gang.Du har også blitt en heldig eier av kartellampe.Ja,de er jo bare så fine!Ha en fortsatt fin mandagskveld,klem

  SvarSlett