tirsdag 12. mai 2009

Litt shopping


Så en lekker annonse i bonytt og MÅTTE bare ned å kjøpe litt håndkler til det kommende gjestebadet vårt. Synes det var så lekkert med stjernene. Å de hadde tilfeldigvis også matchende teppe som jeg kan ha i stuen, slik at jeg tar opp tråden gjennom huset. Har jo også matchende grytekluter fra før, som dere kan se dem HER, de kjøpte jeg i molde i ferien.  Fikk også kjøpt med meg den lekre kakeklokken fra KID, den reklameavisen som kom i posten her forleden gjorde virkelig susen! De hadde jo fått så utrolig masse lekker! Og om dere ikke hadde gjettet det allerede så ... JA jeg er litt lett påvirkelig av reklame. Skulle tro man ble litt mer kritisk til all reklamen når man er vant til å lage dem selv, men NEEEIDA! 

Legger også ut bilde av de lekre skiltene som jeg nevnte tidligere som Veronica fra http://veronicashus.blogspot.com/ har laget. 

7 kommentarer:

 1. Å så masse fint! Kid har mye lekkert i disse dager i disse kurv tingene, men det var nesten tomt for det meste når jeg kom:( Så på meg ble det ikke noe...
  Stilige håndklær. Det kommer til å bli så lekkert..

  SvarSlett
 2. de hadde fått påfyll igår når jeg var på KID ;) så du må prøve deg igjen!!!

  SvarSlett
 3. så lekekr osteklokke, utrolig mye fint på KID for tiden altså:) Letett selv etter den her om dagen, men da var de utsolgt:( Nydelige skilt veronica lager, har selv et på prinsessa sitt soverom og vi likerd et veldig godt begge to:) Ønsker deg en nydelig tirsdagskveld:)

  SvarSlett
 4. Måtte kikke innom her også. Fine blogger :)

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 5. Hei og takk for hyggelig kommentar. Ja jeg så det og skjønte vel at jeg hadde blitt medlem når NIB hadde vært inne og lagt igjen logoen (det er vel sånn det fungerer?) Det var kjekt !
  Her hos deg var det også mye flott !
  Vi er i startfasen av planlegging av et helt hus og det er spennende.
  God natt

  SvarSlett
 6. hei :) takk for koseleg kommentar :) fin blogg du og har :) ser ut som eit spennande oppussingsprosjekt de har på gang. og KID har mykje fint ja, har kjøpt ein del eg og men ikkje den klokka...enno..får meir og meir lyst på den :)

  håpe du får ein fin 17 mai :)

  legg link til bloggen din i profilen min eg, so får eg følgt med på vidare innlegg :)

  no er det stryking av skjorter og GP som står for tur her i gården :)

  Klem M :)

  SvarSlett