torsdag 1. oktober 2009

Husoppdatering

I dag legger jeg ut litt bilder fra forskjellige prosjekter i det nye huset vårt. På det første bildet er mammaen min og vesla vår ute å graver inntil huset etter dreneringa. Veldig flinke jobbjenter disse to :)
Her hjelper mamma meg å male inni skapene på rommet til vesla. Jeg får jo ikke lov å male veeeeldig mye, med tanke på de to små. Rommet til vesla er rosa, taket er hvitt og dørene som skal foran hyllene som mamma her maler blir hvite med diamantknapper. Vi har egentlig kommet litt lengre i virkeligheten enn på bildene her, men tenkte heller å legge ut litt mer når rommet er heeelt ferdig og det er kanskje ikke så veeeeeeeldig lenge til!
Overse rotet her altså, det er bordet som egentlig skal vise frem. Mamma og pappa hadde dette lekre bordet med to stoler til på loftet. Og vi var så heldige å få dette, så vi har svingt malekosten, og vips var det flott og hvitt istede for brunt. Den ene stolen har vi også malt, og skal trekkes om i disse dager. Er spente på resultatet. Skal begynne på stol nr. 2 snart også, MEN det er så sinnsykt mange pyntestifter og deretter ordinære møbelstifter at jeg har hatt en liten pause fra det. Men begynner nok på det til helgen.

Disse to skjønne bodyene sendte svigerfar i Molde bilde av at svigermor har handlet til vesleguttene våre. De er bare så herlige. Gleder meg til å prøve de på dem!
Det var dagens lille oppdatering. Ha en fantastisk dag alle sammen!

2 kommentarer:

  1. Det er kjekt å komme seg i orden! Gleder meg til å se ferdig resultat :)

    Søte sparkebukser, skjønner godt du gleder deg til å prøve dem :)

    Hilsen Margrethe

    SvarSlett
  2. kan tenke meg det blir godt å komme i orden før de små kommer. herlige sparkebukser! jeg venter selv ei lita jente i jaunar;)

    SvarSlett