mandag 30. mars 2009

Fant en utrolig bra interiørblogg

Å denne MÅ jeg bare dele med dere alle, for jeg synes den er så utrolig koselig! Og ikke minst sjekk ut innlegget som hun viser hvordan du kan lage deg din egen tallerkenhylle! http://eli-elishus.blogspot.com/ det er definitivt verdt å ta seg en titt på Elis hus!

fredag 27. mars 2009

På brukten med casa de bach

I ettermiddag var jeg så heldig å få slenge meg med min gode venninne casa de bach. Når hun kom hadde hun med noen herlige stemorsblomster, og nå har jeg plantet de så de pynter opp litt på kjøkkenet her. Slik at JEG kan ha litt vårfølelse inne selv om det inatt har kommet mer en 17cm snø (høylytt sukking og stønning). Er litt lei snø nå!


Casa de bach og jeg fant på å dra på litt brukthandel å endte opp med noen små kupp hver. Fikk 3 søte små sandkakeformer til 5 kr, ett litet sølvfarget stettfat (det er lite altså) til 25 kr og det trenger en real puss! Og ikke minst en tallerkenhylle til 50 kr. Dette har jeg vært på jakt etter en evighet. Casa de bach legger nok snart ut hvilke kupp hun fikk gjort også så følg med i bloggen hennes her; casadebach.blogspot.com


mmmmmm lammestek


Vi gleder oss til ikveld, da skal vi til gode venner og spise... LAMMESTEK! fikk herlig bilde på mobilen igår av den deilig krydrede lammesteka!! 

onsdag 25. mars 2009

Fransk lampestake og house doctor


Tidligere denne uken var det en annen norsk interiørblogg som snakket om denne lekre franske staken. Og jeg må si at jeg er ganske fasinert av den selv også, et slags vakkert smykke for ethvert hjem. I tilegg synes jeg den er svært sjarmerende og romantisk, og veldig vintage. Den kan kjøpes på landRom Antikk og creme de la creme


I tillegg må jeg bare legge til at jeg liker utrolig godt disse produktene fra House doctor

Ikke misunnelig jeg!
I dag når mr. vanilje kom hjem fra jobben hadde han med seg denne strøkne iphone telefonen. Og tror du den var til meg som har ønsket meg en slik i en evighet? Neida, det var den nye jobbtelefonen hans!!! Snakk om heldig snik, som får sponset så fin telefon av jobben. Så jeg låner den litt nå for å sjekke den ut da, og den lever opp til alle forventningene iallefall, unntatt at den ikke har mms da. men det visste jeg fra før av.. Telefonen er iallefall utrolig kul!

tirsdag 24. mars 2009

ny lampe - ja takk

ENDELIG er drømmelampen i hus!!

Etter en deilig lunsj med andre etage dro jeg endelig å hentet lampen min. Avtalen med min mann var vel EGENTLIG at jeg skulle vente til vi var LITT nærmere å flytte inn i det nye huset, men jeg klarte ikke å vente lengre! Så jeg kjøpte den for pengene jeg hadde vært sååå flink å spare opp:)

Etter mye styr fikk jeg slepet med meg lampen ( i en boks som var mye større enn forventet) i den ene handa og lille ma i den andre handa bort til bilen. Lille ma ville selvsagt gå alle andre veier enn til bilen. Er ikke det typisk når man har mye annet i hendene! Vel vel nok om det, etter endel styr kom vi nå iallefall oss hjem, og det var vel da jeg fikk en "lys" ide!

Jeg bestemte meg nemlig for å sette den å loftet slik at han ikke så den store boksen med en gang han kom hjem, slik at jeg liksom kunne si det litt forsiktig. Sånn f.eks foreslå at vi snart skulel kjøpe den, også kunne han si ja, også ville jeg si "tadaaaaa" å hente den ned fra loftet.  Men slik gikk det ikke til. Etter mye kløning så fikk jeg satt den på loftet, men HVEM tror dere at skulle opp på loftet når han kom hjem å hente ned noe da (TYPISK han er jo aldri på loftet). Da han kom ned så han bare på meg å flirte, og sa at han hadde lest bloggen min fra igår så han mistenkte jo at lampen var rett rundt hjørnet da :) LOL jeg må jo le da, så mye styr også visste han praktisk talt om det! Typisk meg det der ... 

mandag 23. mars 2009

Lamper


Har helt glemt å si at jeg har fått tak i denne rimfrost lampa til barnerommet, *weeee* er super fornøyd nå spørs det bare hvor raske vi klarer å være til å henge den opp da. Og kjøpe støpsel til den på IKEA :)

Kartell lampen er også i boks nå, bare å vente på å få den hjem :) ikke at det haster så for min del da for jeg skal egentlig ha den i "ny"huset... men måtte bare fortelle at den er på vei hjem til meg :) LOVE IT. Synes den er så stilig, og sånn kanskje ikke ALLE har. De hadde den i ett hus jeg vasket fast en stund, og etter dette har jeg vært BESTEMT på at DENNE lampen SKULLE bli min. Tok litt mer tid å overbevise gubben, men nå er han enig, så da var det bare å bestille den! Jeg har egentlig lyst på 2 stykker, men er redd det kan bli litt overkill, og samtidig har jeg nok bare råd til en av gangen. Så nr. 2 må nok vente en god stund. Men 1. stk av denne lampen MÅTTE jeg bare ta meg råd til før vi setter skikkelig i gang med husbyggingen, for da kommer vi vel sikkert ikke til å ha penger til noe annet enn bygging - bygging og BYGGING!

Var så heldig at jeg fikk nydelige roser av mannen min på lørdag,  han er så snill og fortjener litt skryt :) 

fredag 20. mars 2009

Plantegninger

Etter ønske fra familien som vil ha disse bildene lett tilgjengelig så legger vi dem ut her :) Enjoy

Hth del 3


Da er kjøkkenet bestilt, det ble HTHs Classic hvit. Vi er kjempe fornøyde! Så er det bare å få i stand hele huset slik at vi kan sette kjøkkenet på plass (lol)
Må si at bildet er tatt fra HTH sin hjemmeside og kun er for å vise frem frontene:)

onsdag 11. mars 2009

Hth del 2

I dag trappet vi opp på Hth, mannen min, lille tulla, mammaen min og jeg. Så fikk vi sett litt bilder ol. prisen får vi vite fredag for vi gjorde endel forandringer. Men vi er veldig spente. Har tatt mobilbilde av kjøkkenbildene vi fikk med :) ikke verdens beste kvaliet, men det for holde foreløbig. skal også høre med kvik så får vi se ...

mandag 9. mars 2009

HTH kjøkken? del 1

I dag var jeg på HTH å satt opp kjøkkenet vi kunne tenkt oss, er spent på onsdag da vi får se det tegnet, med pris ol... Skal også skaffe oss ett tilbud fra Kvik, også sammenligne litt med IKEA. Har lyst på ett hvitt kjøkken i litt landlig romantisk stil. Så får vi se hvor vi ender opp. Legger ut bilder på onsdag av tegningene tenker jeg ;)

Etterlysning 2 - på leting etter eier av kjøkkenbilde

For noen uker siden så falt jeg over dette kjøkkenbildet på en av interiørbloggene på norske interiørblogger. Jeg lagret det fordi jeg så at det hadde så lik oppbygging som kjøkkenet i huset vi skal overta. Derfor er jeg ivrig etter å finne eieren av dette bilde for å høre om hun har noen flere bilder. For jeg lagret dessverre ikke hvem eieren var, å nå finner jeg det selvfølgelig ikke igjen. Husker det stod i innlegget at dette var kjøkkenet i det forrige hjemmet dems. Så jeg sender ett lite hjertesukk og håper noen kan hjelpe meg med å lokalisere den rette bloggen!
 

søndag 8. mars 2009

kule knagger

Må bare vise dere disse kule knaggene. Jeg selger jo egentlig ikke interiør i butikken min, men den ene scrapping produsenten min Heart and home selger også litt interiør så jeg klarte ikke la være å bestille disse for jeg synes de er så sinnsykt kule. Passe retro, med morsomt design. Bestilte dem til meg selv, men det gikk ikke an å bare kjøpe en av hver så her sitter jeg med endel festlige kroker:) dere finner de evt her: http://www.scrappeloftet.no/index.php?main_page=index&cPath=64

torsdag 5. mars 2009

Etterlysning, kid fuglebur med blomstergirlander rundt

For en tid tilbake så jeg en av dere hadde dette fugleburet fra KID, med en girlander av blomster (rosa roser tror jeg) som snor seg rundt buret. Men spørsmålet mitt som jeg håper at noen kan hjelpe med er: hvem har dette buret, evt hvor er girlanderen fra? Håper noen kan hjelpe! Mamma fikk dette buret i gave i dag, også fortalte jeg henne om denne lekre girlanderen, så nå må jeg finne den for henne ;)

onsdag 4. mars 2009

byggsøknad, og litt annet nytt

Etter å ha samlet underskrifter og fylt ut søknader i helgen og mandag så var endelig alt i boks til å levere søknaden på i bygge på huset i boks. Så etter jobb dro jeg og lille mor ned på råd- huset, teknisk etat og leverte alt de trengte og vel så det, så om max 3 uker så får vi svar. En av dem som jobbet der så kjapt over, og trodde ikke det var noe problem, men vi er alikevel litt spente her i heimen. Må presisere at vi ikke bor i huset vi skal bygge om da, enda, men det er vårt. Vi har nemlig vært så heldig å få pusse det opp før vi flytter fra huset vi bor i nå. Etterpå dro jeg og lille mor for å kjøpe gave til bestemor, siden hun er så snill å passer vesla to dager i uken, og nekter å ta betalt for det. Hun vil visst bare ha en blomsterbukett i uken, det kaller vi snill og billig barnevakt! Her forleden ymtet hun frempå at hun ønsket seg det Kid fugleburet - er det noen som ikke vet hvem jeg mener da? neppe ...  (knis) det er iallefall kjempe søtt. Når jeg kom dit og stod i kassen var jeg så heldig at det var salg på det så det kom bare på 150 kr. Jippi:)

Etterpå bar turen videre i byen, og jeg fant dette lekre trefatet. Og den glass"skålen" til å ha lys i. Var omtrent ikke kommet inn av døren før jeg heiv meg over å få pyntet litt på dette fatet. Synes det ble veldig koselig. Gøy med litt nytt og gammelt i skjønn forening :)


Ps. legg merke til all snøen utenfor vinduet.
Ps.2 legg ikke merke til den rotete vinduskarmen, og at blomstene der henger på siste verset! Eller de fæle vinduskarmene, som jeg ikke gidder gjøre noe med siden vi skal flytte om ikke så aaaaaaalt for lenge... menkanjohendeatjegbaremåmaledemtilsommerenalikevel;)

mandag 2. mars 2009

Nytt settebord

Har ventet på dette bordet noen uker nå, endelig er det i hus og jeg er kjempe fornøyd! Resultatet ser dere jo selv :) Hadde på forhånd bestemt meg for å ha blomstervasen i sølv med hortensiaen i, samt div glass/sølvting. 


Her ser dere også rammen fra Ikea, etter den er malt og fått speil i. Ble veldig fornøyd! Har pimpet opp hjerte som jeg fikk av bestisen min. Gleder meg til å henge det opp på døra, i mellomtiden pynter det litt i gangen min.


Ble inspirert av Limas blogg, og satte i gang med den hvite spraymalingen. Malte denne kurven som jeg har små trekuler i. Ikke meningen at den skal stå under glassklokken, det er til ære for fotograferingen ;)