onsdag 27. mai 2009

Brylllupsdaggaver og HTH rot

Ja, nå er det lenge siden jeg har fått skrevet ett innlegg, men tro ikke ett sekund at det er fordi det ikke har skjedd noe her. La meg begynne på fredag, da hadde vi bryllupsdag som nevnt i innlegget nedenfor. På dagen var bestisen min andre etage innom med gave fra henne, lima og casa de bach, samt ei venninne som ikke blogger, men er MINST like god for det ;) Sjekk de lekre gavene vi fikk. Kakespade, sjokoladeklokke og 8 sølvkopper. Etter en samtale med andre etg. fikk jeg lov å bytte koppene fordi jeg hadde nettopp kjøpt 2 andre serviser. Jeg byttet dem i disse tøffe kurt/zink pottene til å henge på veggen. Har allerede kjøpt lavendel og noen rosa blomster jeg skal plante i dem. Nå er de bare satt provisorisk oppi. På kvelden kom mamma og pappa og hadde med seg dette lekre etage fatet fra Villroy&Boch (?skrives det sånn, tvilsomt?). Vi er så glade for at vi har så utrolig snille venner og familie :) Se bilder nedenfor

Og i går begynte dreneringen av huset vi skal flytte til, og når ALT stod på hue ringert HTH å sier at de kommer om 30 min med kjøkkenet! HVA! De skulle jo TIDLIGST komme i uke 23. Dette var virkelig værst tenkelig tidspunktet, (dere skjønner hva jeg mener når jeg legger ut biler fra rundt huset i morgen.) I tilegg skulle vi slipe gulvene på kjøkken/stue i helgen slik at alt var klart til at kjøkkenet kom neste uke! Heiv meg på tlf til HTH konsulenten min, som selvsagt var opptatt i møte, og de andre som jobbet der trodde jeg bare bløffet at vi ikke hadde levering før neste uke. Men tilslutt etter at jeg hadde ett hysterisk samtale med sjefen der om at vi VIRKELIG ikke kunne ta imot kjøkkenet 1 uke for tidlig så satt de det på lager frem til tirsdag, og de tok det på sin kappe. HeLdigvis! Så da er alt (unntatt hagen som ser ut som den er truffet av en atombombe, men det blir vel bedre etterhvert, håper vi!!)

torsdag 21. mai 2009

Stemningsbilder fra stuen og kjøkken

Ett nytt skilt på kjøkkenet fra Lune Hjem i Tønsberg


Med en ny pelargonia samt noen friske blomster fra hagen ble det riktig så koselig på settebordet vårt

Kurvklokka fra KID og lotuslys fra Kremmerhuset. Jeg bare elsker disse telysstakene. 


Hestehov fra tulla mi, og jordbær :) mmm . . . deilig
Og i morgen har vi 5 års bryllupsdag

mandag 18. mai 2009

JIPPI!!! Tapetene i husDa har vi endelig fått de to tapetene vi skal ha i stuen og soverommet. Gleder meg til huset begynner å bli så klart at vi kan sette dem opp, men JA pappa, svigerfar og marius jeg vet at det er LENGE til vi kan sette opp tapeten enda ;) 
Var så heldig at jeg fikk denne buketten av mi, og venninnene hennes da vi var på stranden i går. Det var kjempe koselig. Å nå pynter de opp hjemme :)

onsdag 13. mai 2009

Må bare vise dere litt her på bloggen også selv om vi allerede har lagt det ut på http://vestadlia.blogspot.com/ - husbyggingsbloggen vår. Men synes mannen min hadde tatt så bra bilder av huset/tomta og det kommende oppløftet på badet at jeg bare må vise det frem. Det er en veldig fin og stor naturtomt, med flott utsikt ned til vannet. 

tirsdag 12. mai 2009

Litt shopping


Så en lekker annonse i bonytt og MÅTTE bare ned å kjøpe litt håndkler til det kommende gjestebadet vårt. Synes det var så lekkert med stjernene. Å de hadde tilfeldigvis også matchende teppe som jeg kan ha i stuen, slik at jeg tar opp tråden gjennom huset. Har jo også matchende grytekluter fra før, som dere kan se dem HER, de kjøpte jeg i molde i ferien.  Fikk også kjøpt med meg den lekre kakeklokken fra KID, den reklameavisen som kom i posten her forleden gjorde virkelig susen! De hadde jo fått så utrolig masse lekker! Og om dere ikke hadde gjettet det allerede så ... JA jeg er litt lett påvirkelig av reklame. Skulle tro man ble litt mer kritisk til all reklamen når man er vant til å lage dem selv, men NEEEIDA! 

Legger også ut bilde av de lekre skiltene som jeg nevnte tidligere som Veronica fra http://veronicashus.blogspot.com/ har laget. 

Følg med i oppussingsbloggen - Vestadlia


Vi har laget en egen blogg fra oppussingen av huset slik at dere ikke blir nedrent av oppussingsbilder her,  så følg med her på Vestadlia - http://vestadlia.blogspot.com/

Her er en liten smakebit på huset og hvordan det ser ut i dag, fra veien: 


og slik skal det bli: torsdag 7. mai 2009

Telysestaker og skilt

Har kjøpt meg nye telysestaker, synes de er så herlige, og hadde plutselig (endelig) litt penger til overs så da fikk de være med meg hjem. Ønsker meg dem i knall rosa også...

Også har jeg fått skiltene jeg hadde bestilt av Veronica, bloggen hennes finner dere her: http://veronicashus.blogspot.com/ Denne jenta har virkelig teken på skilt! resultatet er bærre lækkert!

lørdag 2. mai 2009

HJELP! - en etterlysning av tapet

Jeg har falt for denne lekre tapeten som jeg har sett, men problemet er at jeg aner ikke hvem som har laget den? Er det noen som drar kjensel på den og kan tipse meg om produsenten? Denne skal være på soverommet vårt, om jeg da får tak i den da.... 

fredag 1. mai 2009

En liten oppdatering

Må vise dere litt før og etter bilder fra veggen som vi har tatt vekk mellom stuen og kjøkkenet. Dette var en bærevegg så i dag har det kommet opp en stor jernbjelke der. Tror det har ett potensiale til å bli svært bra, men TIME will show. Vi har også fikset bærebjelken på veslas rom i dag, og satt i ett nytt vindu der. ( det andre settes inn i morgen). Har også ryddet ut av den gamle  kjøkkeninnredningen og revet ned den (dere ser utifra fargen på gulvet hvor innredningen har vært). Også har jeg og mamma pusset og slipt på gamle møbler som jeg skal male i morgen. I morgen skal vi også bytte kjøkken vinduet (om vi får tak i rette vinduet på byggmakker eller maxbo i morgen). Sette inn den doble verandadøren på kjøkkenet. Bygge igjen ene døren på kjøkkenet. Sette inn ett vindu på veslas rom. Rive av kjøkkengulv. Så får vi se hvor mye av dette vi faktisk rekker. Legger ved bilder av kjøkkenet etter riving av innredning og hvordan det ble uten vegg mellom stue og kjøkken. OBS! masse rot der foreløbig da, men håper dere får ett inntrykk alikevelPrinsesse trampoline og mer riving

Onsdag rev mannen min og jeg ned veggen mellom to små rom i 2 etg som skal bli rommet til lille tuppa vår. I mellomtiden hoppet hun på den nyinnkjøpte prinsesse trampolina fra Obs! Svogeren min og kona var å plukket med seg litt møbler fra huset, så da håper vi de heneter det snart også slik at det ikke er så mye møbler i huset mens vi holder på. I dag har mamma vært i huset og dratt av gulvet på rommene og flyttet vekk litt møbler, samtidig som hun passet tuppa mens jeg var på jobb. Mammaen min er så snill !! De bor i nabohuset til huset vi skal flytte, de blir super deilig! Vi gleder oss! I morgen, fredag, skal vi stå tidlig opp å ordne i huset!! 


Riving på vestadlia

På tirsdag gikk veggen mellom stuen og kjøkkenet ned, nå står bare bærebjelken og støtte bjelker igjen. Ny bjelke skal inn på fredag, godt å få litt hjelp :) Det var pappa og Vaniljemannen som tok ned veggen, de er såå flinke og handy! Så nå har vi sjøutsikt ikke bare fra stuen, men fra kjøkkenet også! JIPPI!