torsdag 12. februar 2009

Kjøkkenhylle nr. 2

Endeling har jeg fått opp hylle nr 2 på veggen, denne var for noen få uker siden rød, men nå er den altså hvit og lekker. Jeg har fått den av mamma og pappa, men tror den kommer fra bestefar  som er over 90 år, så hylla er ikke akkurat ny, MEN jeg simpelten elsker den. Jeg hadde allerede kjøpt inn litt pynt til den som bare har ligget å ventet i spenning på å bli vist frem.
De små kurvlyktene kjøpte jeg på Stabbursbua for kun 29 kr stykke, ett riktig lite kupp i følge meg selv, for de er utrolig herlige:) Tivoliradioen som jeg vant av Jordan har flyttet til denne hyllen. Og det har også velkommen-skiltet fra Fryd for øyet. Ellers er det store hjerte fra en lokal blomsterbutikk, det kjøpte jeg på 70%, og jeg synes det er nydelig! Ellers synes jeg det bitte lille zinkhuset er veldig søtt :)
Kniven på bilde er det bestefaren til mannen min som har laget. Han fikk denne da han var 3 år gammel. Synes den er veldig fin, og det er litt koselig å ha den på veggen, for da blir vi minnet om ting som betyr noe for oss. Den fortjener riktig nok å bli hengt opp i noe annet enn ett turkis hårstrikk, men jeg fant ikke hampbåndet mitt, men det får jeg gjøre i morgen (knis).
Her er også ett litt dårlig bilde av en av ildtoppene jeg fikk av mamma!

1 kommentar:

  1. Så koselig hylle :)
    Sånne kurvelykter har jeg og cammomilla også. Synes de er så søte, og til 29kr skulle man jo nesten vært dum å ikke kjøpe de :P
    Så søt det hjertet er, og koselig med kniven.. Blir fint med et ordentlig bånd, hehe :P

    SvarSlett