onsdag 25. februar 2009

Overtagelse av hus

Etterhvert skal vi kjøpe huset  til bestfaren min, på tegningen her så ser du slik skal det bli. Nå har den ikke tilbygget med garasje, verandadøren mot terassen står i tillegg på den lille veggen på utbygget akkurat nå, mens vi vil ha ett vindu der i stede og flytter derfor døren. Verandaen er egentlig ikke så stor som på bilde, den slutter egentlig der utbygget begynner. men vi liker verandaer og vil derfor bygge den ut slik dere kan se av bildet.

På andre bilde så har vi bygget på ett oppløft på taket, der skal badet være, å da fant vi ut at vi kunne utnytte plassen bedre om vi ikke bare hadde lave vegger der. I tillegg har vi også her satt inn en verandadør, og inngangsdøren har blitt dobbel i stede for enkelt. Vi er så heldig at vi har veldig arbeidsjern av noen fedre, både jeg og mannen min. Foreldrene mine bor i nabohuset, mens svigerfar bor i molde, så han skal ta en 3-6mnd permisjon for å hjelpe oss. I tilegg er broren min, og broren til mannen min elektrikere. Og svigerbroren min har krevd å få lov til å gjøre denne jobben! Så vi er veldig heldige som har en så snill familie. Men alikevel, å gjøre denne jobben er GANSKE så mye hardere enn å tegne det! Så vi grugleder oss til jobben, men GLEDER oss til den er ferdig. 

12 kommentarer:

 1. Hei Silje! Takk for koselig kommentar:) Så spennende at dere skal få hus! Og så heldige dere er som kan få så mye hjelp! Det er gull verdt:) Kjolen er kjøpt på linuslotta.com, til 129 kr!! Løp og kjøp:) Den blå er finest i fargen synes jeg, den rosa var litt knall. Ha en flott kveld! klem fra silje.

  SvarSlett
 2. Heisann.
  Takk for hyggelig hilsen ! JEg bor i nesten makan hus som du. Vi kjøpte det av min farmor og mine foreldre bor 10 meter unna : ) Vi har og store planer om å bygge på. Spennende å se andres tegninger, siden husene var så like. Husk å ta før og etterbilder det er veldig kjekt å ha siden : )

  SvarSlett
 3. Hei! Tusen takk for hyggelig hilsen, det var jammen litt av en attest å få:) Utrolig kos at du liker bloggen min! Så heldig du er som skal få hus! -Og ikke minst å ha hjelpsom familie i nærheten, det må være fantastisk! Vi har lite familie i nærheten og merker det godt! Linker deg:)
  Ha en super kveld:)

  SvarSlett
 4. Hej!

  Tack för dina rara kommentar!

  Men vilket hus...vad kul att få flytta in i nytt....önskar ibland att jag/vi skulle starta om...vilken lycka för er...

  Ha´en bra vecka!
  MiaMaria

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselig hilsen...det varmer alltid...Skal si dere får litt av et drømmehus jeg..så gøy da....

  SvarSlett
 6. Oi! For et spennende prosjekt. Det ser ut til å bli veldig bra. Når det gjelder spørsmålet ditt så er jeg VELDIG glad i skuffer å kjøkkenet. Synes de er supre til alt fra serviser, mat, kjeler, ja stort sett alt. Anbefaler det på det sterkeste. Det er en fryd å alltid vite hva som er innerst og ikke trenge å ta ut det som står fremst for å finne det som står bak.

  Ønsker deg en super dag!

  Ps. la deg til i bloggen min :-)

  SvarSlett
 7. Så spennende å skulle overta nytt hus, og å få bygget om det akkurat slik en vil ha det. Kjekt med handymenn i familien da :)

  Lykke til!

  SvarSlett
 8. Spennende Spennende!
  Det ser jo kjempebra ut, gleder meg til å følge med..

  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min :)

  Må bare få si at jeg digger glassklokken og den nye blomsterpotten din! Og enig med deg om at det er lett for å bli vårinspirert her på alle disse flotte bloggene. -Og din blogg ikke minst!

  :)Anette

  SvarSlett
 9. Hihi.. Ja, ikke sant!! Det blir nok stol på snuppa mi.. Gubben får bare se på den og si jaja.. Dama mi er gæ'æn! Hhahhahahhahahha..

  SvarSlett
 10. Hei og hå! Så gøy med besøk fra nye fjes :) Tusen takk for koselig kommentar! Nå skal jeg gå på oppdagelsesferd i bloggen din ;) Ha en fin dag!

  SvarSlett
 11. Takker for koselig kommentar, koselig blogg du har. Ser spennende ut med huset, mye arbeid, men et er så kjekt når det er ferdig. Bor selv i et gammelt hus som vi nettopp er ferdige med, nå gjenstår bare hagen.

  SvarSlett
 12. Tusen takk for koselig hilsen hos meg!! Alltid vært glad i en feminin stil også før disse skjønne prinsene inntok heimen...Spennende husprosjekt!!
  Ha en fin kveld, klem fra Anette

  SvarSlett