mandag 7. juni 2010

Mitt første tantebarn!! ... og verandagjerde

På Søndag var jeg så heldig at jeg fikk mitt første tantebarn, vi har bare sett mobilbilde av henne enda, men hun så veeeldig søt ut!


Lørdag hadde vi besøk av bestevennene våre i andre etage, de kom rett fra Skiathos. Vi koset oss med rosévin og drinker, samt masse god gammel 90-tallsmusikk og noen nye grand prix låter fra 2010. Jeg hadde pyntet med lys og blomster i en av kurvvasene mine fra Home and cottage. Sjekk ut den blå og hvite rokokkostolen min. Den er snaaaart ferdig, men mangler noen få stifter samt dekorbånd i kantene.Søte blå puter, med hvite bomber i dekkstolene, lørdag kveld


På søndag hadde vi besøk av ett vennepar og en av døtrene deres. Så mens jentene våre lekte sammen så  hjalp de oss å male gjerde på verandaen og å bygge på garasjen. Så nå har det fått ett strøk med hvitmaling. Og flere skal det bli :)= Jobben blir lettere å gjøre når man er flere sammen så jeg er kjempe takknemlig for at de tilbød seg dette!! Mamma og pappa, de trofaste hjelperne våre var også der. Mamma med malekost og pappa med hammeren i handa. Tuusen takk nok en gang. Dere er topp!


Vaniljemannen holder også på å bygge en krakk som vi skal ha på "fjellet" bak huset. Ta en titt i bloggens hans, Vestadlia.

4 kommentarer:

 1. Hei
  Flotte bilder. Det er kjekt å ha gode venner på besøk og når de i tillegg kan gi en hjelpende hånd er det toppen av lykke. Lenge siden jeg har vært innom bloggen din og ser at dere har gjort mye. Dere har vært flinke. Ønsker deg en fin uke.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med tantebarn!
  Verandarekkverket var kjempefint, akkurat slik jeg ønsker meg;)

  Og så heldige som fikk malehjelp, gull verdt;)

  Klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med tantebarnet, ditt første:)
  Stas å være tante også.

  Rekkverket har blitt flott.Og må kommentere igjen den skjønne lykta med flyteblomster i:)
  Nydelig detalj i interiøret.

  Vi hadde det veldig gøy/koselig på lørdag. Hadde tydeligvis mye å snakke om etter en uke fra hverandre, hehe. Skravla gikk i ett. Deilig rosevin/drinker og den kaka de drømmer jeg om enda. Helt perfekt. Serisøt, jeg får vann i munn av den.

  Vi tar garantert turen igjen, haha, som nesten vær helg;)

  SvarSlett