onsdag 16. juni 2010

Oh what a beautiful morning - oh what a beautiful day!

For en herlig dag. Endelig knallvær fra morgenen av. Man blir så glad når man kan stå opp å ta på seg lette, lyse sommerklær. og det kunne jo ikke passet bedre i forhold til snuppas barnehageavslutning i dag.


Solen skinner og oppmuntrer til en deilig dag ute, men men MÅ man jobbe så må man jobbe. Heldige vaniljemannen og barna som kan være hjemme å kose seg.. Men på en annen side så kommer vel kanskej vaniljemannen bare til å "kose" seg. Han legger nemlig på dragerne på garasje/utbygget vårt. Han hadde lagt halvparten i går og minstenker at det kommer opp noen til i dag, hvis bestemoren i nabohuset stiller opp som barnevakt mellom soveøktene ;) Og tror neppe at hun er vanskelig å be :)


Vi har  flyttet litt om (igjen) bokstaven-M har kommet i vinduet, og det har Lene Bjerre telysstakene også og på bordet er det nå høye glasslysestaker som vi fikk da vi giftet oss for 6 år siden.Har vært på nettet å handlet litt til store og små gutter. Pakken kommer i i dag. og jeg tror det er flere enn meg som gleder seg! Å "neeeeeida" vi liker ikke hvitt og mørkeblått ;) De Buksedressene på bildet over fikk vi i forrige pakke, jeg var superfornøyd og simpelten "måtte" handle litt til!!

Skjorter til tvillingene.

Hette genser/jakke til far, med matchende pique.


For dere som nå evt måtte tro vi er merkefreaker. Nei, det er vi ikke! Hos oss er det HM og IKEA huset er fullt av! men hvem kan motså salg... hmmm ikke jeg iallefall... Så nå må jeg bare la være å åpne reklamemailene jeg får fra RL på en god stund! Og slik jeg tenker så kjøper jeg mye mer klær til meg selv enn det vaniljemannen gjør, derfor kan vi kjøpe litt dyrer til han. For han har det "litt" lenger kan man si. Blir ikke riktig så fort lei. Det er en fordel med gutter da :)=
Det er meldt SNØ til sankthans. La oss håpe at værmeldingen har tatt feil på det punktet! Kan jo ikke SNØ i slutten av juni. Det er BARE feil! Så KOS dere alle sammen, spesielt dere som kan kose dere ute i finværet i dag.

3 kommentarer:

 1. Vakre bilder av stuen din, og herlige klær; hvor har du handlet? Jeg kan heller ikke motstå salg! Har salig blanding i mitt og barnas skap av H&M og div merkeklær, men alt er kjøpt på salg! Loppemannen derimot er en liten snobb, men som du sier; de bruker det lengre og blir ikke så fort lei;)

  Ha en strålende dag!

  Loppeklem

  SvarSlett
 2. Hei,og takk for koselig hilsen,inne hos meg !!! Den beholderen med sitron og is,samt utebelysningen,kommer fra Pottery Barn :) DEr må du ta deg en tur,utrolig mye lekkert !! (nettbutikk)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Fin blogg:)
  Jeg elsker klærne til RL! Myyye fint på nettet!!!!!
  Legger meg til som følger:)

  Marthe

  SvarSlett