torsdag 29. juli 2010

En dag på verandaen

Den nye utegruppen Lyngør og stolen Maud med krakk fra Skeidar er på plass på verandaen.


Legg også merke til plattinggulvet som Vaniljemannen har laget. Nå er det snart klart for grilling med gode venner!


Lyktene er fra Skeidar og vi har fått de i gave av andre etage. Ved siden av sofaen står en gammel vindunke. Puter fra Skeidar og HM.


Maritimt håndkle fra HM.


Redningsringen har blitt hvit og pynter opp sammen med zinkbaljene. Den ene med spanske margeritter og den andre med vann, flytelys og blomsterHengte også opp en knagg som tidligere var brun, men nå er den hvit og lekker, og fylt av sommerlige og maritime gjenstander.

Takk for at dere kikket innom.
♥ Ha en fin dag ♥

3 kommentarer:

 1. Hei!

  Det var veldig koselig uteplass:-) Flotte bilder!

  SvarSlett
 2. Heisan du. Flott uteplass du har med nydelige møbler.
  Grunnen til at jeg kom inn her var faktisk at jeg googlet tvillingvogn, og da kom jeg på ett tidligere du hadde laget om tvillingvogner. Så at dette var en stund siden og at du nå hadde fått to nydelige gutter. Gratulerer!
  Jeg har selv akkurat fått beskjed om at jeg venter tvillinger (uke 9)og er helt i himmelen, men også litt skrekkslagen. Det dukker jo opp så mange spørsmål. Så der kommer jeg til deg som har erfaring. Har du noen gode råd å komme med. Hva bestemte du deg for med vognen, dobbel, eller to enkle bager? Jeg blir kjempeglad om du vil dele litt erfaring med meg. Jeg har ennå ikke delt dette på bloggen min, så hvis du kan svare meg på mail, blir jeg veldig glad. Adressen er: susanne_mikalsen@hotmail.com
  Store klæmmer fra Susanne

  SvarSlett