fredag 2. juli 2010

Ute- og inneliv

I går da jeg kom hjem fra jobb hadde den snille mammaen min ryddet "litt" byggerot etc. foran inngangspartiet. Og Vaniljemannen hadde flyttet og rengjort kaninburet. Lagt litt mer tak på garasjen vi holder på å bygge. Og bygget endel av plattingen til verandaen foran huset. Satt på klesvask OG tørketrommelen! Alt dette hadde de gjort mens de byttet på å passe tvillingene! Gjett om jeg ble glad! Ble så inspirert at jeg plukket litt blomster som jeg satt på trappen, sammen med lavendelen som allerede stod der. Og siden to av de som bor i huset har navn på M så står den og pynter opp også. Dette er gammel IKEA "M". Så den er fra forrige gang det var populært med bokstaver, sånn for
ca 8-10 år siden:) Det lille skiltet skal det stå "lavendel" på, men må bare få tak i ett kritt først, men det bør kanskje ikke være så vanskelig! ;)


Denne røde livrednings ringen, fikk jeg av en fiskerfamilie. De hadde brukt de dem trengte til fiskebåten sin, og skulle kaste denne. Jeg hang den opp som den var foreløbig, men har planer om å bytte ut det røde tauet med ett hvitt. Samt å gi den en real vask og male på noen hvite streker der det er "søkk" i plastikken.


Synes dette teppet er så lekkert, men har helt glemt og ta bilde og vise det fram. Og jeg ser jo at det passer både til  greengate koppene på kjøkkenet og det lekre hjertet fra barbros lille atelier.

Teppe er lagt ved siden av bar-delen av kjøkkenet, her kan vi gå rett ut gjennom den doble døren. Etterhvert blir det en platting rett på utsiden her, men det blir nok ikke i år. men jeg gleder meg likevel. For tror det blir en veldig deilig plass for både små og store beboere i huset (og nabohuset ;))


Til mandag skal snuppa på sin første overnattings ferie. Bestemor fra Molde kommer å henter henne på Gardermoen, så skal de ta fly sammen oppover, og kjøre med campingbil nedover. De skal stoppe på flere steder nedover. Steder der lille Ma kan bade, hilse på dyr, hilse på sletkt og venner samt på Hunderfossen. Hvor mye av dette de rekker avhenger av om snuppa har veldig hjemlengsel eller ei. Tror dette kan bli veldig artig for henne, men det er ikke fritt for at mor gruer seg litt til vesla skal "alene" på tur!


Den nye Home and cottage katalogen er kommet og gransket selvsagt inngående, men det var vel ikke de helt store tilbudene og hive seg rundt etter. men likte veldig godt den gamle vasken på forsiden av katalogen da. Så jeg spurte vaniljemannen om han ikke trengte å ha en vask i tillegg til dusjen på badstuerommet sitt. Men det hadde han visst ikke behov for! 


I helgen skal vi kanskje på Karius og Baktus barneteater i Stavern. Virker utrolig bra og har fått gode kritikker. Våre gode venner i andre etage er på ferie i nord, og i går syklet de til Torghatten i Brønnøysund. Så skal ferden deres gå videre til Tromsø. Og vi er svært spente på å høre fra dem om hvordan det var der oppe.  

♥ Ha en fin dag ♥

2 kommentarer:

  1. Hei og god fredag!! Takk for koselig hilsen på bloggen min. Hyggelig å høre at du liker det jeg lager. Send meg gjerne en mail, adressen står på bloggen min, så kan jeg skrive mere til deg ang de ulike tingene du spør om.

    Flott blogg har du, er innom i ny og ne for en titt:))

    SvarSlett
  2. Så koselig på trappa deres! Jeg plukket en bukett i går jeg oxo. Snart legger jeg ut bilder fra uteplassen vår! ;)Ha en strålende helg!

    Klem Camilla

    SvarSlett