fredag 9. juli 2010

Knaggrekke i gangen

Her kommer noen bilder av den nye knaggrekken i gangen.
Plata og hylleknektene er nye, men spinnerknaggene er gamle. De var nemlig her i huset orginalt, men den plata de stod på hadde sett sine bedre dager. Og Vaniljemannen var defor snill og laget en ny til meg. Kurvene på toppen har vi fått av oldemor i Molde.

Synes denne blå søte ugla er så utrolig herlig. Man blir rett og slett litt glad av å se på den!

Knaggene er forbeholdt gjester og gjester ONLY. Skal se hvor lenge det varer før vaniljemannen begynner å henge ting der. Det er vel nesten like optimistisk som Emmeline sine tepper som man ikkefår lov å tråkke på ;)


Tre ikea cdhyller på ene siden, fylt av barnesko. Og hylle med kurver og knagger på andre siden. Det kommer også snart en plakat med ramme ved siden av. Dere kan jo gjette hvilken plakat det er ;)

I kurvene fra oldemor skal det være praktiske ting. Men dette bildet er visst ikke helt bloggifisert ser jeg.

Vintage knagger fra 60-70 tallet. (??)

Den gamle krakken er beholdt i den fine blåfargen den var. og den skal heller ikke bli hvit (wow). Er passe slitt så den ser litt shabby ut, men ikke too much. Ser til og med litt rust orange rundt spikerne.

I går kom vesla hjem fra ferie etter å ha campet med besteforeldrene og sett både hunderfossen og amadeus dyrepark. I helgen er det di derre på plakaten. Vi håper å få dratt til Nevlunghavn, der de har konsert i forbindelse med kreftsaken. Dette er forøvrig eneste sommerkonserten Di derre har i år. Vi har svigers på besøk denne uken og de har tilbudt seg å passe alle kidsa en kveld. Så denne konserten står HØYT på lista!

♥ Ha en super helg ♥

2 kommentarer:

 1. Så søt en ugle, nydelige farger på den. Skjønner godt du blir glad av å se på den:)

  Ha en flott dag:)

  Klem Wenche

  SvarSlett
 2. Kjempefin gang dere har-vår er så liten at det knapt er plass til 2 personer der inne!

  Kos dere på konsert!

  Klem

  SvarSlett